|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
sueda nesibe 0146
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sueda nesibe 0146
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: çocuklarda tikGönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 09:31 |
|
kolay gelsin hocam. 2007 doğumlu oğlum yaklaşık bir aydan bu yana gözlerini garip garip kırpıyor ve boğazından değişik bir ses çıkartıyor. oğlum bunu neden yapıyorsun diye sordum. o da bana canım istiyor ondan yapıyorum dedi. istemesen yapmazsın değil mi dedim. evet dedi. ama diyor çok yapmak istiyorum diyor. hocam bu tarz tikler geçici mi yoksa kalıcı mı. Bu durumu arkadaşlarının fark edip kendisiyle dalga geçmesinden ve içine kapanmasından korkuyorum. Bu durumu eşim öğretmeniyle görüştü. Öğretmeni oğlumla daha çok ilgileneceğini söylemiş. Ancak ben herhangi bir doktora götürmedim. Oğluma sürekli bu durumu söyleyip pekiştirmek istemiyorum. Ancak ne yapacağımı da bilmiyorum. Hocam yardımcı olursanız sevinirim. Cevabınız için çok teşekkür ederim.
|
|
|
01 sueda nesibe
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 18:49 |
|
Yakinlasip, dertlesin.. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|