|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
sengul ![]() Pırlanta Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10040 |
![]() Gönderim Zamanı: 29 Ara 2008 Saat 21:31 |
http://www.muziklialfabe.com/default.html okulöncesi çocuklarımız için eğitici bir site. Ben inceledim, çok beğendim .
Oğlumla zaman zaman giriyoruz bu siteye, çocuklarınızın yaşına uygunsa sizlerede tavsiye ederim...
![]() |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 7922 |
![]() |
teşekkürler Şengül.. çok begendim
![]() |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
çok güzel .çok beğendim.sağol şengül
![]() |
|
![]() |
|
*naz* ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008 Konum: fuzuli Durum: Aktif Değil Puanlar: 4271 |
![]() |
çok güzel renk balonlarına bayıldı eren.teşekkürler şengül
![]() |
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte... |
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
teşekkürler şengül sehada çok beğendi bende,sık kullananlara ekledim hemen
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
suzi ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 12436 |
![]() |
Çok teşekkürler canım,ekledim.Kızım çok beğenecektir...
|
|
|
|
![]() |
|
MySons ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2007 Konum: Almanya/Edirne Durum: Aktif Değil Puanlar: 1535 |
![]() |
Ay gercekten cok güzel bir site Sengül! Seni tebrik ediyorum böyle güzel bir site buldugun ve bizi yönlendirdigin icin!! Cok sagol canim!!!
|
|
![]() |
|
superisi ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3384 |
![]() |
Çok güzel canım teşekkürler. Ayrıca ç arkadaşlar TT Çocuk sitesinede girin çocuklarımız için çok güzel bir site .Türkçe masallar ingilizceye çevriliyor. Çok güzel bir içeriği var . TT çocuk a girmenizde fayda var.
|
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|