Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklarımızın okul maceralarını paylaşalım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklarımızın okul maceralarını paylaşalım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 14:45
ay naz guldurme beni yemekde ne oldugunu bilmimki nyie yememis bende bilmim eve geldi iki muz bir salatalik bir sarelleli ekmek cerez biskuci cola elma corba bunlari geldiginde göturdu ben onu alinca basladi ben acim ben acim demeye yani ne vardi hosuna gitmeyen bilmimki yoksa benim kiz ustekileri yedi

Yukarı Dön
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4292
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 14:53
ayy iyiLOLevde o saydıklarını yediyse her şey normal demektir.LOLaklım çıktı yememiş diyince.ne oluyor dedimLOLLOLLOL
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 14:56
yok teyzesi yedi yedi saydiklarimin hepsi dun bogazindan gecdi aklin takilmasin sakin

Yukarı Dön
esma24 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2009 Saat 16:46
benim oğlumda birinci sınıfa başladı geçen yıl ana okuluna gidiyordu orası daha eğlenceli daha rahattı şimdi oradaki arkadaşlarını istiyor alışmıştı onlara  öğretmenide çok bağırıp çağırıyormuş hiç sevmiyorum diyor zor gönderiyorum ne yapacağız bilmem birde tuvaleti gelince tenefüste eve kaçıyor oradaki tuvalete gidemiyormuş kapıda nöbetçi öğretmende duruyor ama nasıl kaçıyor bilmem :(
güzel kızım Eylül'üm
oğluşum Bahadır'ım
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2117
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 00:43
ahhhh ahhhh zengınlık basa bela evde yedırır cocuga yemegıLOLLOLLOLLOLyarın sabahın körunde cekerım eve gelınce eklerım tabı fırsat bulursam yasmın eyy gıdı yasemın eyyyLOLLOLLOL
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2117
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 00:47
tuna hala ısrarlı gıtmıcem dıyo baska laf cıkmıyo agzından .nıye ya nıyeQuestionben sabahın körunde piskopata baglanıyom zaten grgınım davul gıbı oluyom tuna tokmakla kafama kafama vuruyor.vallahı cok uzuluyorum.yok cocuk sevmıyor resım yapmayı.bugunde kelebek resmı vardı.sadece puanları ve arasındakı ne o vucudumu oluyo orası boyanmıs.gerı bos ögretmen tutusutrmus elıne.baska cocuklarınkı tamda nıye benım oglumunkı eksık.ya seneyede böle olursa...Tonguesabahta aglarsa okulun bahcesınde nasıl yetıstırcem beslenmeyı eve gıt bıha gelWackonıye sıtemızde pedogog yok yaLampumarım dogru yazmısımdır...
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 00:50
Özlem Hanım'a sorabilirsin canım Smile
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Eyl 2009 Saat 05:59
Orjinalini yazan: demsa demsa Yazdı:

ahhhh ahhhh zengınlık basa bela evde yedırır cocuga yemegıLOLLOLLOLLOLyarın sabahın körunde cekerım eve gelınce eklerım tabı fırsat bulursam yasmın eyy gıdı yasemın eyyyLOLLOLLOL
ekle görek zenginlik iste eyyyyyyyyy gidi demet

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.