Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklarınızın yakınlarında arkadaşları varmı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklarınızın yakınlarında arkadaşları varmı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Konu: çocuklarınızın yakınlarında arkadaşları varmı
    Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 00:47
kıslar benim bugün oğluma içim yandıDisapprove
alt komşumuz bugün taşıındı ve biz sadece onlara gidip geliyodukDisapproveçünkü seha onlarla çok güzel anlaşıyodu üç kardeştiler ve çok disiplinli ve iyi eğitim almış çocuklardı seha bile taşındıklarını farketti ve çok ağladı yavrumDisapprove

başkada yakında kimse yok..aslında çok varda onlarla fazla görüştürüyorum çünkü malesef ağızları çok bozuk vede eğitimssiz her türlü hareketi yapıyolar ve işin kötüsü bilinçli bi anne yok karşımda fazlaDisapprove

zaten burda fazla kimsemiz yok olanlarda uzaklar yaz olsa yine çıkılıyoda kışın olmuyo ve seha çook sıkılıyo ben ne kadar oyunlar oynayıp ilgilensemde çocuk istiyo kendi yaşıtlarını istiyo ve onlardan daha çabuk öğreniyo bu yüzden de öle herkesle görüştürmüyorum ama çook sıklıyoDisapproveaslonda kreş düşündüm ama ben zaten çalışmıyorum yani hep evdeyim gerek yok diye göndermedim

sizizn çocuklarda böle şeyler yaşıyomu paylaşmak istedim sizlerde paylaşın lütfenClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 10:39

Ben o yönden biraz şanslıyım. 2 blokluk sitede oturuyorum ve burada 8-9 ay arayla doğum yapmış 4-5 kişi varızLOLLOLLOL Tabi daha büyük çocuklar da var. Oğlum şimdilik ev içinde ileride de inşallah bahçede arşadaşlarıyla oynayabilecek. Oldukça geniş bir bahçemiz, top sahamız ve parkımız var. Bisiklet sürülecek bir sürü alan var. Dolayısıyla biz bu İstanbul'un sıkışıklığında biraz daha şanslıyız diyebilirim.

Yukarı Dön
ilkbahar Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 269
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 13:21
merhaba hiloş,
bizim böyle bir sorunumuz vardı. kızım sadece kuzenlerine gittiğimiz zaman arkadaşlığı yaşıyordu. bize gelen olduğu zaman oyuncaklarını paylaşmakta ve uyum sağlamada problemleri oluyordu. kızım çok disiplinli bir oyuncağı oynayıp ortada bırakıldığında, ... falan çok sinirleniyordu. bu bir sorundu biz babasıyla farkındaydık ve bu yıl 4 yaşına girdi eylül ayında kreşe başladı. orada arkadaşlıklar kurdu. paylaşımı öğrenip, sosyalleşti. bunu çocuğunuz uygun yaşa geldiğinde herkese tavsiye ediyorum. aradaki farkı göreceksiniz.ClownClown
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2790
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 18:49

hilalcim bende aynı sırunu yasıyorum benim oğlumun yasıtı yok yakınlarımda hep onadan buyuk cocuklar tabi o zmanda biraz dışlıyorlar oyunlarına almıyorlar haklılarda benim ki hayırdan anlamayan bir donemde

ama ne olursa olsun cocuklarla vakit gecirmekten keyif alıyor ben de alt ve ust komsuma goturuyorum ama endişeleniyorum da cunku onların yaptıklarını taklit ediyor yapmadığı seyleri yapmaya baslıyor evde

yani karısık  bir durum Disapprove
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Şub 2008 Saat 22:23
saolun kıslar paylaştığınız için ama bi çözüm bulamıyorum yaa Confused

bugün zoor tuttum onu biraz pazara falan çıktık ama hava çok soğuk tabi döndü hemen ama zorla eve soktum girmek istemiyoduDisapprove
duygucum şanslıymışsın valla malesef urda fazla yaşıtı yok dedğim gibi olanlarlada görüştüremiyorum malesef

fatmacım ewt yaa hiç hayırdan olmazdan anlamıyolar Confusedben artık çook zorlanıyorumDisapprove
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
apolat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 955
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 19:05
canım benim de barana annem bakıyordu hemde benden çok daha güzel bakıyordu ama ben yinede 3 yaşını doldurduğunda kreşe yolladım ..bakılmadığı için değil yaşıtlarıyla iletişim kursun zamanı oyunla geçsin diye ve faydalarını gördüğümde çalışmayan annelerinde yollaması gerektiğini farkettim ..bizler ne kadar ilgilensekte onlarla oyunlar oynasakta olmuyor onlar gibi düşünüp onların hayal dünyalarına maalesef ulaşamıyoruz..baranda inanılmaz gelişmeler oldu 3 yılda yediremediğim sebzeyi yemeye başladı hayatı uyku saatleri yemek saatleri düzene girdi hepsinden önemlisi yaşıtlarıyla oynuyor ve gerçekten de kaliteli zaman geçiriyor..dil gelişimi diksiyonu davranışları son derece ilerledi..Bence eğer gönderebilecek durumdaysan kreşe yolla derim ben.. ilk günler zor ve üzücü geçiyor ama sonra haftasonu bile okul istiyorlar..Clown
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 19:31
Canım aynı dertten muzdaribiz. Benim kızımın da yaşıtı yok. karşı komşumun oğlu var ama yan yana gelince kızıl kıyamet kopuyor.Onun için fazla görüşmüyoruz. Benim kızım anti sosyal arkadaşlarlada geçimi yok. Oyuncaklarını kimseye vermiyor. Ve çocukları dövüyor.Bende bunalmışım. Bulunduğumuz ildede sosyal faliyet yok. Açıkcası ana kız çıldırıyoruz. Bu durumda olan herkese allah yardımcı olsun.Clown
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 21:21
Bende bu konuda çok sanslıyım.Bebekliğinden beri herkes onun arkadaşı.Düşünün mahalledeki berber bile tanır onu o yüzden çok rahatıım heryerde birilerini bulur, oynar.........
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.