Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çocuklarınızın yakınlarında arkadaşları varmı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçocuklarınızın yakınlarında arkadaşları varmı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 408
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 22:03
slm hilos. bence sen oglunu evde olsan da krese yazdir. yarim gün de olsa gitsin, cünkü orada yasitlariyla güzel vakit geciricektir. böylelikle orada arkadasliklar kurar ve kres disinda da görüsüp oynayabilecegi arkadaslari olur. bence krese gitmeleri cocuklarin sosyal cevre edinebilmesi icin cok önemli. tabi ki orada da baska cocuklardan senin istemedigin "kötü laflar ve davranislar" ögrenebilir. ama yinede gitmesi onun icin iyi olucaktir.

Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şub 2008 Saat 23:26
Hilalcim bencede kreşe yazdırmayı düşünebilirsin Yiğit daha 14 aylık olmasına rağmen kreşe başladı bizimki mecburiyetten oldu ben çalıştığım için ama annesi çalışmayan pek çok çocuk var kreşte,tam gün olmasa da Sehanın sosyalleşmesi arkadaş edinmesi için yarım gün mesela öğleden sonraları gönderebilirsin kreşe çok faydasını görürsünThumbs%20UpYiğit te olumlu anlamada pek çok değişiklik oldu,birçok kelime öğrendi yakında konuşmaya da başlar hiç susmuyorLOL

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şub 2008 Saat 00:01
çok saolun kıslar paylaşımınız içinClownClownClown

ya aslında kreşi çok istiyorum ama seha'nın ameliyat olayı olacağı için bide daha tam ne zaman olucak belli değil ama büyük ihtima martta artık ordan sonra herhalde kreşe gönderirim...

şunuda söyleyeyimki seha çok girişken ve kendinden büyüklerle kaynaşabilen bi çocuk işte tek sorunumuz kimsenin olmayışıConfused
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2008 Saat 08:55
Hiloşcum bende Kreş konusuna katılıyorum ve Seha için çok iyi geleceğini düşünüyorum..Belli bir dönemden sonra çocukların sosyalleşmesi ve paylaşmayı öğrenmesi için kesinlikle gerekli..
Seha ne ameliyatı olacak buarada benim haberim yok..İnş.önemli bişey değildir..
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 20:36
seha artık kreşli
di mi Hİloşşş
nası mutlu mu yakışılım?
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 21:34
Kızımında hiç arkadaşı yok yakınlarda. Bir tane arkadaşım biraz daha yakına geldi, yürüme 25 dk da filan gidiyorum. Onlara gitmeye çalışıyorum onun dışında kimse yok. Mahalleyi zaten hiiç sormayın, aklınıza gelebilecek her türlü pislik var... İsterdim kızımın mahallede bir arkadaşı olsun, oynayabileceği bir yer olsun... Mahalle erkek-pis çocuklarla dolu. Üzülüyorum, Hilalle aynı duyguları paylaşıyorum...

Neyse ki Seha kreşe başladı ve inş. mutludur.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 21:46
ayyy meryem,şaşaırdım nerden buldunda çıkardınLOL
ve gülerek okudum ,nerdeeenn nereyeSmile

benim oğlum artık abi oldu,iki günlük tatillerde bile neden okul yok arkadaşım yok diye söylenir olduLOLve artık daha çok büyüdüğü için paylaşımlarımızda arttı,onunla birlikte yürümek,alışverişe çıkmak,arkadaşları ziyaret etmek,onların bize gelmesi falan herşey tavan yapmış durumdaLOLo mutlu ben daha mutluyumBig smile
birbirimiz sayesinde sosyalleştik,büyüdük,arkadaş olduk,arkadaş bulduk,güldük ağladık sevindik hayata dair tüm duyguları oğlumla birlikte yaşadık yaşıyoruzdaSmile

şuan evde geçirecek boş vakit olsada accık dinlensem modundayızLOL
tek boş vakitlerimde burdayım,gerisi fullLOL

biz birbirimizin ilacı olduk,birbirimize arkadaşlar bulduk,sorun bendeymiş sanırım,sadece okul olayı değil,ben bir yola çıktım oğlumuda yanıma aldım,aktifiz ve o çok mutlu.

arkadaş değil,arkadaşları,ablaları abileri,bayıldığı bir öğretmeni var...Smileve hepside ona küçük adam diyorLOL
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Oca 2010 Saat 23:32
bazen eskileri yad etmek hoşuma gidiyo dediğin gibi nerden nereye
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.