Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Emzirme ve Memeden Ayırma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok acil..memeden kesme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok acil..memeden kesme

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
piraye Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07 Eki 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 388
Mesajın Direkt Linki Konu: çok acil..memeden kesme
    Gönderim Zamanı: 11 May 2010 Saat 21:18

Merhaba Özlem hanım;

Benim 21 aylık bir kızım var yaklaşik bir aydır memeyi bırıkmaya karar verdim ve önce gündüzleri azaltım ve daha sonra da gündüz emmesini tamamen bıraktım bu aşamaya kadar çok zorlanmadiğimi düşünüyordum ki 2_3 gündür çok fazla meme istemeye başladı tekrar:((dişleri çıkıyor şu an ve sadece meme istiyor birşey yemiyor bende kendimi vermemek için çok zor tutuyorum.Tekrar verirsem psikolojisini olumsuz etkilerim diye korkuyorum,nasıl davranmam gerekiyor?Çok meme istiyor:((ve herşeye ağliyor,her isteğini ağlayarak anlatıyor:(((kapı mı çaldı ağlıyor,eve biri geliyor ağlıyor,biz gidiyoruz ağlıyor sürekli ağıt ve insalarla ilişkisi hiç yok dünyası sadece anne_baba başka kimseye gitmiyor..

Kızımı nasıl daha sosyal yapabilirim?Herşeye ağlaması ile ne anlatmak istiyor?En önemli sorun gece emmesini en kolay nasıl bırakabilirim?Malesef biz beraber uyuyoruz bu kızımın kendine olan güvenini etkiliyor mu?


Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederimKizBebek



Düzenleyen piraye - 14 May 2010 Saat 16:12
Yukarı Dön
piraye Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 07 Eki 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 388
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 May 2010 Saat 16:10
özlem hanım lütfen çok acil kızım çok ısrar etmeye başladı meme konusunda..çok fazla ağlıyor malesef dün uzun süre dişarıda kalıp çok yorulup huysuzlaştığı için meme verdim ve 2 saat ağzından çıkarmadı bugün de feryat edecek derece de ağlıyor ve ısarla meme istiyor artık bende geriliyorum ama vermedim ve ağlaya ağlaya uyudu eli göğsümde:(((ne yaplam lazım bırakmak istiyorum yardım edin lütfen
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 10 Eki 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2010 Saat 12:07
memem ihtiyacı emmekten çok size yakın olmak anlamında, diş çıkarma dönemleri çocuklar çok huysuzlaşıyorm ve anne sıcaklığına daha fazla gereksinim duyarlar. dişi çıktıktan sonra memeyi tamamen kesin ve ne olursa olsun vermeyin ki umutlarını yitirsin, ağlasa da tuttursa da elde edemeyeceğini anlayınca vaz geçecektir. ancak bu zorlu dönmede onu çok daha fazla sımsıkı sqarın, kucapğınıza alın. yatağını da bir an evvel ayırıp kendi odasına götürün
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.