Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok bulaldım yardım edin lütfen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumçok bulaldım yardım edin lütfen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
asya_09 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: çok bulaldım yardım edin lütfen
    Gönderim Zamanı: 17 Kas 2011 Saat 12:00

marhaba doktor bey

15aylık bir kızım var doğduğundan beri uyumuyo doktor 3,5 aylıkken atarax verdi 2 kere verdim ama faydası olmadı hala uyumuyo geceleri sürekli kalkıp emmek istiyo sonrada uyumak istemiyor uyurken mutlak sessizlik istiyor 3 saat kesintisiz uyumadık daha gündüz 2 kere 1 er saat uyuyo(oda 9 aydan sonra başladı)ondada sürekli uyanıp ayağımda sallanıp uyumak istiyo yada kucağımda dün gece 4 te uyude 7 deuyandı ve uyumadı bidaha ne yapmam azım bilemedim iştahıda hiç yok yaptığım çorbalar dışında hiçbirşey yediremiyorum onuda zorla yediriyorum günde 2 kere sabah kahvaltı yapmıyor meyve yoğurt peynir yemiyor sadece çorba yetermi? sürekli emmek istiyor etrafımdaki çocuklara bakıyorum bukadar problemli çocuk görmedim görenlerde aynı şeyi söylüyorlar sadece yatağında uyuyor o yüzden anneme bile gidemiyorum akşamları evede kimseyi çağıramıyorum gürültü olurda uyumaz diye ne yapmam lazım ltfn yarım edin
şimdiden çok tşkler
sadece ecenin annesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2011 Saat 10:38
Sizinkisi zor çocuk, Madem çorbaları rahat alıyor, etini sütünü çorbalarına ilave edin, etini blendır dan geçirmenizde bir sakınca yok. Gece uyanması uykusuzluktan olsa idi, Atrax işe yarardı. Acıktığı ve meme için uyandığı için ilaç işe yaramadı. Zaten anne sütü olmasa idi, mutfaktan süt/su getirip, biberon ile verecektiniz. Bu geçici bir süreçtir, sabırlı olun.
Yukarı Dön
asya_09 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2011 Saat 14:02
cevabınız için çok tşkler doktor bey
gece yediripte uyuttum gene aynı sorun gündüzde o 1 saatlik uykuda bile 10 kere uyanıyo ayağımda sallayıp tekrar uyutuyorum dün gece 10 da uyuttum 1 de emmek için uyandı uyumadı bidaha 5 te uyudu  5 buçukta kalktı 6 buçukta kalktı sabahta 8 buçukta uyandı yani tok olsada farketmiyor bi ilaç kullanmam gereklimi zararı olurmu yada düzelecek diye umut etmeye devammı edeyimSmile
  sizi çok meşgul etmek istemiyorum ama söylemeden edemicem ben bu siteyi ve sizi kızım 1 hafta önce grip olunca keşfettim ilaçları çıkarıp netten bakmak istedim hangisini kullanayım diye peditus verecektim öksürük için sizin yazılarınızı okuyunca anladım ne çok hata yaptığımı geçen sene boşu boşuna kızımı bronşilit yapmışım ne kadar cahilmişim çok akıllı geçnirken bu sefer ilaç kullanmadım ballı limon verdim verebildiğim kadar kendi kendine geçmesini bekliyorum artık size tekrar çok teşekkürler gideecek olmanıza çok üzüldüm ama sizin için herşey daha güzel olsun inş.

Düzenleyen asya_09 - 18 Kas 2011 Saat 20:07
sadece ecenin annesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2011 Saat 13:02
Yapabileceğiniz tek şey, gündüz uykularını azaltabildiğiniz kadar azaltın. Bu yaşta ilaç  olarak; Sipraktin akşamları 1 ölçek vermeyi deneyin. 3 gün verin, hoşunuza giderse,  5 gün verip, 3 gün dinlendirin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.