Hocam merhaba ;
Size yine uykusuz geçen bir gecenin sabahından yazıyorum. Kızım bugün itibariyle 6 ay 23günlük. 69 cm boyu 8,130 kg da kilosu şeklinde. anne sütü çok az verebildim oyüzden şu anda ek gıdalar ve devam sütü ile beslenmekte.
Alttan iki dişimizde patladı sırasıyla.
Herhangi ağır bir hastalık geçirmedik geçirdiğimiz gribide sizin sayenizde ilaç almadan atlattık.
Sorum şu ki kızım son 1,5 aydır geceleri uykusunda ağlıyor. ama öyle böyle bir ağlama değil çığlık kıyamet.
mesela dün gece 1 de uyandı ağlaya ağlaya saati beş yaptık. uykusu var mahvoluyo uykudan ama tam uykuya dalacağı sırada çığlık atarak ağlamaya başlıyor.
Böyle bir sıkıntı yüzünden doktora götürmek istemiyorum aslında birsürü test ıvır zıvır isteyip maymuna çevirecekler kızımı. dualar okuyorum sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Artık evde ruhani şeyler olduğunu ve onlardan korktuğunu düşünmeye başladım ( bu kadar çaresizim) .
Ne önerirsiniz hocam. Bu arada gündüz ananesi bakıyor ve ev kalabalık değil sadece ikisi . hırpalanmayan bir çocukta ayrıca.