Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok çaresizim :((((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçok çaresizim :((((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Nis 2008 Saat 15:02
canım çok teşekkür ederim desteğin için. Allahtan hayırlısı neyse o olsun bakalım bekleyip görecez. bazen günlerce olmayıp sonra gelebiliyomuş süt. şimdi tek umudum bu, belki olur diyorum. bende betülü ve seni kocaman öpüyorumClownClown
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 01:01
Canım benim sen devam et olsun bir kaşık gelsin ama unutma ki o daha iyi çektiği için sağmanla arada fark vardır. Kilosu da normal diyorsun zaten. Mama verdiğin için azalmış Yasemin'cim. Üzülme sen sevgini veriyorsun unutma canım. Endişelerini azaltmaya çalışmak isterim ama anne olarak ben de bunu çok yaşadım. Ne kadar bilsem de anne sütümü az veriyorum diye endişelenirdim. Sütüm bol de hep bol olsun güzelim.Clown
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 01:05
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Canım benim sen devam et olsun bir kaşık gelsin ama unutma ki o daha iyi çektiği için sağmanla arada fark vardır. Kilosu da normal diyorsun zaten. Mama verdiğin için azalmış Yasemin'cim. Üzülme sen sevgini veriyorsun unutma canım. Endişelerini azaltmaya çalışmak isterim ama anne olarak ben de bunu çok yaşadım. Ne kadar bilsem de anne sütümü az veriyorum diye endişelenirdim. Sütüm bol de hep bol olsun güzelim.Clown

canım benim herzaman olduğu gibi yine yanımdasın teşekkürlerClown. bugün inanılmaz birşey oldu oğlum beni emmeyi hiç reddetmedi. yavrum sanki nekadar üzüldüğümü anlayıp beni mutlu etmek için çabaldı. gerçi mamasını istedi yine bi şekilde ama olsun moralim acayip düzeldi oğlum sakin sakin beni emip göğsümde uyuyunca. bunu özlemiştimSmile
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 02:32
yasemincim sen o kadar iyi anlayabiliyorumki . bende 6 ay  sadace anne sütü vermek istedim ama 4 aya kadar hep zorla emzirdim . mama da vermemiştim hiç  ama emmek istemiyodu . kilo alımıda yavaşlayınca ek besine geötik dünya başıma yıkıldı zannetim . Crystres yaptım kabuslar gördüm sütüm azaldıkça azaldı .hatta tek gögsümde hiç süt yok şimdi . keşke bu konuya bu kadar takıntılı olmasaydım  daha rahat olur ve sütümde bu kadar çabuk azalmazdı idye kızdım hep kendime . gerçi sen mama vermeye başlamışsın ama emin ol sen rahat oldukça sütün daha güzel gelecek ve oğluşunda daha daha güzel emecektir . mesela ben şimdi hala tek gögsümdende olsa emziriyorum . hatta bıraktırmayı bile düşünüyorum bazen ben öyle düşündükçe kızım daha çok emiyo süt daha çok geliyo LOL
sıkıntı yapma herşey düzelecektir emin ol Clown
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 02:38
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

yasemincim sen o kadar iyi anlayabiliyorumki . bende 6 ay  sadace anne sütü vermek istedim ama 4 aya kadar hep zorla emzirdim . mama da vermemiştim hiç  ama emmek istemiyodu . kilo alımıda yavaşlayınca ek besine geötik dünya başıma yıkıldı zannetim . Crystres yaptım kabuslar gördüm sütüm azaldıkça azaldı .hatta tek gögsümde hiç süt yok şimdi . keşke bu konuya bu kadar takıntılı olmasaydım  daha rahat olur ve sütümde bu kadar çabuk azalmazdı idye kızdım hep kendime . gerçi sen mama vermeye başlamışsın ama emin ol sen rahat oldukça sütün daha güzel gelecek ve oğluşunda daha daha güzel emecektir . mesela ben şimdi hala tek gögsümdende olsa emziriyorum . hatta bıraktırmayı bile düşünüyorum bazen ben öyle düşündükçe kızım daha çok emiyo süt daha çok geliyo LOL
sıkıntı yapma herşey düzelecektir emin ol Clown

canım benim inan çok rahatlattı mesajın beniApprove. bende bir umut diyorum belki olur yine diye. oğlum bugün öyle sakin sakin emincede çok mutlu oldum. oğlum nerdeyse 1 saate yakın göğsümde kaldı. o emdikçe ben mutlu oldum, ben mutlu oldukça o emdiSmileSmile
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 02:45
oy ben onun dudaklarını yerim .
yasemincim ben bi ara o kadar takmıştım beni emmek istememesine . bide ertafımdakiler niye emmiyo bu çocuk şimdi o ağlayarak meme istemesi lazım falan diyede yorum yaptıkça ben kahroluyodum . hatta ben  iyi bi anne değilim galiba baksa beni emmek istemiyo diye düşünüp oturup ağlıyodum.Cry şimdi gülüyorum kendime LOLamha şimdi kızım annnii meme diye yanıma geliyoo emiyo emiyo sonra emme işi bitince dudaklarını büzerek anniiiii diyo bende efendim kızııııııııııımm diyorum dudaklarını uzatıp öpüyo beni teşekkür eder gibi . ohhh dünyalar benim oluyo . emin ol oğlunda seni böyle keyifle emecek . kereta şimdi farkında değil içinde bulunduğu güzelliğin LOLLOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 02:50
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

oy ben onun dudaklarını yerim .
yasemincim ben bi ara o kadar takmıştım beni emmek istememesine . bide ertafımdakiler niye emmiyo bu çocuk şimdi o ağlayarak meme istemesi lazım falan diyede yorum yaptıkça ben kahroluyodum . hatta ben  iyi bi anne değilim galiba baksa beni emmek istemiyo diye düşünüp oturup ağlıyodum.Cry şimdi gülüyorum kendime LOLamha şimdi kızım annnii meme diye yanıma geliyoo emiyo emiyo sonra emme işi bitince dudaklarını büzerek anniiiii diyo bende efendim kızııııııııııımm diyorum dudaklarını uzatıp öpüyo beni teşekkür eder gibi . ohhh dünyalar benim oluyo . emin ol oğlunda seni böyle keyifle emecek . kereta şimdi farkında değil içinde bulunduğu güzelliğin LOLLOL

canımsınClown bu pozitif mesajlarınız neşeme neşe katıyor. yaşadıklarının aynını bende yaşıyorum. hele şu etraftakiler yokmuAngryAngry ilk zamanlar oğlum sürekli emmek istiyodu o etraftakilerde doymuyo bu çocuk deyip dayadılar mamayı.oysa çok normalmiş sürekli emmek istemesi. mamanında etkisi var gibime geliyo zaten. kötü yaşanmışlıklarımız benziyor canım. inşallah benimkinin sonuda dediğin gibi seninkine benzer ve güzel olur. seni ve zeynep'i öpüyorum canımApproveApprove
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 02:56
Canım benim ilk başta bence hiç stres yapmamaya çalış, mamanın etkisi vardır dediğin gibi, sende mamayı mümkün olduğunca az vermeye çalış, bol bol su iç, arada sütünü sağıp, akışının artmasını sağla, asla vazgeçme, rahat ve kararlı ol, kesin başarırsın canım ClownClownClownClown
Bu konuda mod Duygu çok bilgili ve deneyimli, o da sana tecrübeleri ile yardımcı olur, Egemen emmeyi bıraktı, hala iş yerinde sağarak anne sütü almasını sağlıyor ClapClapClap Duygu'yu bu yönden çok taktir ediyorum ama Duygu'nun yaptığı ilk şey stres yapmamak Thumbs%20Up 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.