Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 11:28 |
Rahat ol canım...bak ne güzel sana destek olan arkadaşların var..Şu yaşadıkların birebir aynısını bende yaşadım ve çevremde o dönemde bana destek olacak insanlarda olmadığı için benim sütüm gitmişti..
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 14:44 |
|
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 14:45 |
irme Yazdı:
Rahat ol canım...bak ne güzel sana destek olan arkadaşların var..Şu yaşadıkların birebir aynısını bende yaşadım ve çevremde o dönemde bana destek olacak insanlarda olmadığı için benim sütüm gitmişti.. |
haklısın canım hepiniz bana destek oluyorsunuz ve moralim düzeliyor. benimle aynı şeyi birçok anne yaşamış zamanla. ama bazılarının sütü yine gelmiş bunu duymak içimi bir parça rahatlattı
|
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5896
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 14:45 |
Oğlunun genel sağlık durumu iyi, çok şükür.
Çalışıp onu evde bırakmak zorunda kalmıyorsun, ne güzel
İş yerinde tuvaletlerde, boş odalarda, çok sıkı zamanlarda süt sağmaya ve bozulmasın diye saklamaya çalışmıyorsun, istediğin an ona sıcaklığını sunabilirsin.
Geriye tek bir şey kaldı, moral...Sanırım kendi kendini üzüyorsun...
Oğlunu kucağına al, süt gelmiyor diye stres yapma,rahat ol, kendine de vakit ayır,dinlen ve bol svı tüketmeye bak.
Herşey kendiliğinden çözülüverecek göreceksin.
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 15:26 |
Nilgün1 Yazdı:
Oğlunun genel sağlık durumu iyi, çok şükür.
Çalışıp onu evde bırakmak zorunda kalmıyorsun, ne güzel
İş yerinde tuvaletlerde, boş odalarda, çok sıkı zamanlarda süt sağmaya ve bozulmasın diye saklamaya çalışmıyorsun, istediğin an ona sıcaklığını sunabilirsin.
Geriye tek bir şey kaldı, moral...Sanırım kendi kendini üzüyorsun...
Oğlunu kucağına al, süt gelmiyor diye stres yapma,rahat ol, kendine de vakit ayır,dinlen ve bol svı tüketmeye bak.
Herşey kendiliğinden çözülüverecek göreceksin. |
canım çok haklısın yaaa...
bir annenin evladına vermesi gereken sütten önce sevgi ve ilgi... şükürler olsunki bunları verebilecek bol bol vaktim var. bunu bana hatırlatıp destek verdiğin için teşekkürler. 
|
|
 |
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1587
|
Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 19:56 |
yasemincim senin başına gelen hepimizin başına geliyor merak etme.bengisu da küçükken ben bi süt sağıyım dedim o kadar uğraştım 10 cc bile süt çıkmadı o kadar üzülmüştüm ki sütüm bitiyo diye ama kızım uyanınca sağdığım göğsümü verdim ve kulaklarıma inanamamıştım benim süt çıkarmak için uğraştığım ve süt yok diye üzüldüğüm göğsümü kızım lıkır lıkır lıkır emmişti  yani canım sağma şeklindende kaynaklanabilir eminim sütün vardır hiiiiiç sıkma canını 
Düzenleyen bengisu - 22 Nis 2008 Saat 19:57
|
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
|
Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 01:12 |
|
|
 |
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10040
|
Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 02:53 |
Yasemin, hiç moralini bozma. Bebeklerin bir kısmı belli bir dönem memeden sıkılıyor... Ama sonra devam ediyorlar . Yusuf Baran da öyledir. İnanki emmeye devam edecektir.. Yeterki tedirğinliğini ona hissettirme.. Bol bol dinlen, uyu,... gerisi kendiliğinden gelir...
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
 |