Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok çaresizim :((((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçok çaresizim :((((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 11:28
Rahat ol canım...bak ne güzel sana destek olan arkadaşların var..Şu yaşadıkların birebir aynısını bende yaşadım ve çevremde o dönemde bana destek olacak insanlarda olmadığı için benim sütüm gitmişti..Cry
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 14:44
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Canım benim ilk başta bence hiç stres yapmamaya çalış, mamanın etkisi vardır dediğin gibi, sende mamayı mümkün olduğunca az vermeye çalış, bol bol su iç, arada sütünü sağıp, akışının artmasını sağla, asla vazgeçme, rahat ve kararlı ol, kesin başarırsın canım ClownClownClownClown
Bu konuda mod Duygu çok bilgili ve deneyimli, o da sana tecrübeleri ile yardımcı olur, Egemen emmeyi bıraktı, hala iş yerinde sağarak anne sütü almasını sağlıyor ClapClapClap Duygu'yu bu yönden çok taktir ediyorum ama Duygu'nun yaptığı ilk şey stres yapmamak Thumbs%20Up 

valla fatoşcum öyle yapıyorum bende, sağıyorum ama gelen bişey göremiyorum pekLOL ama dediğim gibi oğlum sanki beni mutlu etmek istercesine emiyo iki gündür tabi arkasından mamayıda istiyo yinedeLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 14:45
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Rahat ol canım...bak ne güzel sana destek olan arkadaşların var..Şu yaşadıkların birebir aynısını bende yaşadım ve çevremde o dönemde bana destek olacak insanlarda olmadığı için benim sütüm gitmişti..Cry

haklısın canım hepiniz bana destek oluyorsunuz ve moralim düzeliyor. benimle aynı şeyi birçok anne yaşamış zamanla. ama bazılarının sütü yine gelmiş bunu duymak içimi bir parça rahatlattı
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 14:45
Oğlunun genel sağlık durumu iyi, çok şükür.

Çalışıp onu evde bırakmak zorunda kalmıyorsun, ne güzel

İş yerinde tuvaletlerde, boş odalarda, çok sıkı zamanlarda süt sağmaya ve bozulmasın diye saklamaya çalışmıyorsun, istediğin an ona sıcaklığını sunabilirsin.

Geriye tek bir şey kaldı, moral...Sanırım kendi kendini üzüyorsun...

Oğlunu kucağına al, süt gelmiyor diye stres yapma,rahat ol, kendine de vakit ayır,dinlen ve bol svı tüketmeye bak.

Herşey kendiliğinden çözülüverecek göreceksin.Wink 
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 15:26
Orjinalini yazan: Nilgün1 Nilgün1 Yazdı:

Oğlunun genel sağlık durumu iyi, çok şükür.

Çalışıp onu evde bırakmak zorunda kalmıyorsun, ne güzel

İş yerinde tuvaletlerde, boş odalarda, çok sıkı zamanlarda süt sağmaya ve bozulmasın diye saklamaya çalışmıyorsun, istediğin an ona sıcaklığını sunabilirsin.

Geriye tek bir şey kaldı, moral...Sanırım kendi kendini üzüyorsun...

Oğlunu kucağına al, süt gelmiyor diye stres yapma,rahat ol, kendine de vakit ayır,dinlen ve bol svı tüketmeye bak.

Herşey kendiliğinden çözülüverecek göreceksin.Wink 

canım çok haklısın yaaa...
bir annenin evladına vermesi gereken sütten önce sevgi ve ilgi... şükürler olsunki bunları verebilecek bol bol vaktim var. bunu bana hatırlatıp destek verdiğin için teşekkürler.ClownClown
Yukarı Dön
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nis 2008 Saat 19:56
yasemincim senin başına gelen hepimizin başına geliyor merak etme.bengisu da küçükken ben bi süt sağıyım dedim o kadar uğraştım 10 cc bile süt çıkmadı o kadar üzülmüştüm ki sütüm bitiyo diye ama kızım uyanınca sağdığım göğsümü verdim ve kulaklarıma inanamamıştım benim süt çıkarmak için uğraştığım ve süt yok diye üzüldüğüm göğsümü kızım lıkır lıkır lıkır emmiştiLOLyani canım sağma şeklindende kaynaklanabilir eminim sütün vardır hiiiiiç sıkma canınıStarClown

Düzenleyen bengisu - 22 Nis 2008 Saat 19:57
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 01:12
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

yasemincim senin başına gelen hepimizin başına geliyor merak etme.bengisu da küçükken ben bi süt sağıyım dedim o kadar uğraştım 10 cc bile süt çıkmadı o kadar üzülmüştüm ki sütüm bitiyo diye ama kızım uyanınca sağdığım göğsümü verdim ve kulaklarıma inanamamıştım benim süt çıkarmak için uğraştığım ve süt yok diye üzüldüğüm göğsümü kızım lıkır lıkır lıkır emmiştiLOLyani canım sağma şeklindende kaynaklanabilir eminim sütün vardır hiiiiiç sıkma canınıStarClown

teşekkür ederim canım. iyiki bu siteye üye olmuşum ve iyiki sizleri tanımışım. nezaman sıkıntıya düşsem hep bana destek oldunuz. hepinizi çok seviyorum iyiki varsınızClownClownClown
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 02:53
Yasemin, hiç moralini bozma. Bebeklerin bir kısmı belli bir dönem memeden sıkılıyor... Ama sonra devam ediyorlar .  Yusuf Baran da öyledir. İnanki emmeye devam edecektir.. Yeterki  tedirğinliğini ona hissettirme..    Bol bol dinlen, uyu,...   gerisi kendiliğinden gelir...
ikinizide öpüyorumApprove ClownClown
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.