Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok çaresizim :((((
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçok çaresizim :((((

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 327
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 10:31
canım bol su  ve bol meyve suyu iç .ve sakın sütünün kesildiğini düşünme.ozaman kesilir sütünün bol bol aktığını düşün çeşmeden aktığını hayal et.ve sakın moralini bozma moralde çok önemli .inanırmısın bilmiyorum ama ben nazara çok inanırım .bende de olmuştu .kızımı komşunun yanında emzirmiştim .ve bana ne güzel emiyo sütünde bol maşallah demişti .ertesi gün inan sütüm seninki kadar bile yoktu .okuttum va şimdi çok şükür kızım 9 ayına girdi ve hala emiyor.umarım azcık ta olsa faydam olmuştur.seni ve kuzunu öpüyorum sevgiyle kalın.ClownStar

Düzenleyen meleğim - 23 Nis 2008 Saat 10:38
http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nis 2008 Saat 14:40
şengül ve şenay canlarım ikinizede çok teşekkür ederim. şenaycım benim oğlumda ilk gün bile hiç yabancılık çekmeden emmişti, çok güzel ve sık sık emiyodu. herkeste şaşırıyodu dediğin gibi nazar olmuş olabilir belkiDisapprove
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nis 2008 Saat 10:35
canım benim sakın ama sakın emzirmeyi bırakma her emziren annede bebegine yetecek kadar mutlaka süt vardır canım isterse bir tatlı kaşıgı gelsin onun agzına bulaşması bile kardır senin ve bebegin için aklına hep çok sütün geliyormuş gibi getir sakın benim az sütüm geliyor acaba bebegim doyuyormu diye düşünme tatlım sana kolay gelsin inşallah en kısa sürede bu sıkıntından kurtulursun canımApproveApproveApprove
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 129
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2008 Saat 17:26

Mrh.Ben yeni üeyim adım Nuran.23 günlük anneyim aynı sorunu bende yaşıyorum.Meme uçlarım büyük olduğu için kızımhemen alamadı mememi.Aldığı zamanda tam kavrayamıyo sadece ucunu alıyo o yüzden tam çekemiyo bu yüzden sütüm azalıyo galiba.Kendim sağmaya çalışıyorum ama çok az geliyo.İlk günler doymuyo diye banada mam verdirdiler.Soraki gün kızım mememi hiç almadı göğsüm şişti hastanede elek.pompayla boşalttırdım 2 kere o yüzden memelerimin ucunun yanları bıçak kesiği gibi oldu halada düzelmedi her emdirmede canımdan can gidiyo.Buna rağmen sütüm yetiyomu hiç bilmiyorum.Gündüz huzursuz oluyo ama gece 2 kere felan kalkıyo.Aylık kontrolümüzde belli olacak.

Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 14:06
ahh ahh o etraftakiler var ya cok bilmisler cok....AngryAngry

kizim surekli agliyordu, ve sadece geceleri. gunduzleri emip cok rahat uyuyordu ama geceleri hem uyumuyor hem de agliyordu. uyutmaya calismaktan artik bitap dusmustuk. bu cocuk doymuyor bu cocuk kucuk, buna pirinc unu verin, buna mama verin. yok soyle yok boyle.

bir keresinde kayinvalideme biri, sen buna pirinci kaynat koyulassin, onu yedir dediydi. anasi babaannesidir ya. ne sinir olmustum ya.

sonuc olarak kizim beni cok az guzel emdi sonra da birakti, bir daha almadi istemedi. 5 aylik filan olunca birsey duydum, bir kadina mi nazar degmis sutunemi ne, bebegi emmemis, 5 ay sonra kendiliginden almis diye. bende denedim belki alir diye, ama almadi. sutum vardi, bir kac saat icin tas gibi oluyordu, emse guzel gelecekti. sagdim sagdim olmadi, kasikla agzina verdik yine olmadi. o sira da basimizda cok buyuk bir sıkıntı vardi, onun da etkisi olabilir diyorum ama yine de sut vardi ama benim kiz almiyordu. beceremedik emzirmeyi isteBig%20smile

sonuc olarak maalesef emziremedim.Cry

Düzenleyen Elif Hansa - 14 Ağu 2008 Saat 14:09
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 129
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 21:13
Mrh.Kızım 4,5 aylık oldu hala zorla emdiriyorum yani bin türlü maskaralık yapıyorum değişik yerlerde şekillerde emziriyorum.Geçen ay sadece 200 gr almış doktor meyve suyu ve muhallebi ver dedi ama kızım biberon almadığı için ve kaşılada yiyemediği için veremedim.Hala direniyorum emzirmek için.Bana kalsa çoktan mama verirdim ama benim şansım kızım biberon almıyo.İlk doğduğundada biberon alıyo beni 1 günlüğünede olsa almamıştı.Bu küçük yaramazlar bizi parmalarında fır döndürüyolar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.