Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÇOK FAZLA ANNE SÜTÜ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇOK FAZLA ANNE SÜTÜ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 14:48
öncelikle maşallah..gülermisin ağlarmısın bu duruma...evet sanki sağmasa düzene girecek...peki hormonlardan kaynaklı bir problem olabilirmiymiş....doktor nedemiş ki...

aslında forumda iki yeni arkadaş var...inşallah buraya yazdım diye alınganlık yapmazlarBig smile
kumrugümüş ve tübay...süt sıkıntıları var...hatta kumru bir mesajında sütbankası gibi birşeyden bahsetmişti...handecim istersen bir görüş onlarla...hem arkadaşın rahatlar hemde iki bebek
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2117
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 14:55
MASALLAH dıyelım arkadasına hande.evet sagdıkca sut dahada cogalıyor.benımde bır gögsumue emzırdıgımde dıger gögsumde sut tasardı oyuzden bıraz ondan bıraz dıgerınden emzırmeyı deneyebılır.hem ıkı gögsunude bosaltmıs olur.bırde hılal ılık dus rahatlatır demıs dogru ama sutu daha cok getırmezmı.benım dus aldım sutum hemen ınerde.
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
MERVE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 14:56
Bende maşallah diyeyim.İmrendim valla.Fazla sütlerini atmasın bence hastaneyle falan görüşsün hastanelerde alıyolar çünkü. Küvezde falan kalan bebeklere veriyolar bildiğim kadarıyla. Yurt dışında o sütler için süt parası bile veriyolarmış.
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 14:59
handecim benim de ilk 4 ay sütüm öyle çoktu ki bir göğsümü emerken diğeriyle hem bebek hem de benim üstüm sırılsıklam oluyordu ama ben çok zor durumda kalamdan sağmadım çünkü sağdıkça artıyor hatta bu yüzden bir kaç defa göğsüm iltihaplandı antibiyotik kullanmak zorunda kaldım yani sağsa da dert sağmasada ama zamaWinknla düzene girer ben de sütleri hep derin dondurucuya koydum ek gıdalara geçince ve benim oğlan bir ara memeden emmeyi bırakınca işime yaramıştı
Yukarı Dön
MERVE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 15:00

Çocuk esirgeme kurumlarıda olabilir.Hem anne sütü alarak bağışıklık sistemleride güçlenmiş olur. Sevap olur valla

Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3335
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 15:01
ilal ve ifo ikisi de süper fikirler arkadaşlarClapClapClapClap
o iki arkadaşımızın süt sıkıntıları olduğunu bilmiyordum.Umarım burayı da okurlar?ifocumm  çocuk esirgeme hiç aklıma gelmemiştiApproveApprove

burası biraz daha şekillensin arayıp arkadaşıma burada yazılanları tek tek söyliim...
ilal yok yok hormonal birşey yok...tamamen vücut yağlı, sapsarı mis gibi süt üretiyor.ne yese yarıyor...LOLLOL

Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4685
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 15:05
maşallah  dıyım önce...verebileceği yer bencede cocuk esirgeme kurumu....ya bende niye olmuyo öle süt ya...hormonla ılgılı bişeyse dışardan hormon alırım LOLLOLLOLyaaa resmen imrendım ben arkadaşı..gideyim bi bardak soğuk su içim bu yazı üzerineLOLLOLLOL

emzirirken  tek memeyı bıtırmeden diğerine gesın ..ıkısınıde yarım yarım bosaltsın belki azalır  süt yapımı..
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 8591
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2009 Saat 17:07
maşşallah benimde arkadaşın kadar çok gelmese de çokca sütümün olmasını isterdim şöyle şarıl şarıl aktıkça akan. oğluşa yetiyo ama ya ilerki günlerde Confused

ilal ve ifonun fikirleri süper ayrıca sağlık ocağına da söylesin ordaki hemşirelerde sütü verebilecek bir bebek bulurlar nede olsa artık aile hekimleri ilgileniyo bilirler...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.