Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÇOK MUTLU OLDUMM ...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇOK MUTLU OLDUMM ...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 14:33
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

SmileSmileMerhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır doğru düzgün giremiyorum bakıp kaçıyorum çoğu zaman işlerim başımdan aştı bu aralar . size bi müjde vermek için geldim ..cinsiyetini öğrendik bebişimizin kız olcakmış ama oynamadı hala ..anlamıyorum valla hamilemiyim değilmiyim gerçi karnım var biraz ama Smile ultrasona girince anlıyorum içinde bi varlık olduğunu bi oynasada hissetsem artık ...ismimiz bile hazır ece sude Smile bu arada ben hep erkek istiyodum hatta bu isteğimi bilenler çin takvimi yamuk yaptı sana onların neyi düzgünki falan diyo Smilesölemesi ayıptır çin takvimine bakarak ayarlamıştım benim bebeği ama tutmadı. hayırlısı vardır bundada bi hayır allah akıl ve vücut sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş...eşim  kız olduğuna çok sevindi anlatamam kız anası deyip duruyo ben erkek istiyodum diye o benim kızım deyip duruyor :) erkek istiyodum kafamdaki belli sebeplerden dolayı ama kız olması benide çok mutlu etti sevindirdi tahmin etmiyodum bu kadar mutlu olcağımı :) çok uzattım galiba neyse kızlar bu kadar benden şimdilik haberiniz olsun istedim allaha emanet olun by ..

canim hayirli olsun kac ayin kaldi

Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 14:36
ayy ne güzel bir heyecandır 15 ekim gelsede bende öğrensem.sağlıcakla kucağına al inşallah hayırlısı olsun Smile
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 14:48
tebrikler canım. çin takvimine göre benim oğlum olacağı görünüyordu ama geçen hafta bizde kızımız olacağını öğrendik.diğer kuzumun daha göremedik kız mı erkek mi olduğunu..

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Yukarı Dön
sporcuanne Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1356
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:00

hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım bizde bekliyoruz bebeğimizin cinsiyeti ne diye merak ediyoruz yarın kontrolüm var ancak daha 12 haftaya yeni girdik belli olmaz kanımca allah hakkımızda hayırlsını versin sağlıklı sıhhatli olsunlarda bu bize yeter.

Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:04
18+2 olduk cnm 5 ayın içindeyiz şubat 26 doğuma veriyolar +- 10 günü var tabi ama siz benden daha tecrübelsiniz bilirsiniz :) 4 ay falan kaldı .güzel dileklerin çok saol cnm rabbi isteyipte sahip olamayanlara da nasip etsin inş.
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

SmileSmileMerhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır doğru düzgün giremiyorum bakıp kaçıyorum çoğu zaman işlerim başımdan aştı bu aralar . size bi müjde vermek için geldim ..cinsiyetini öğrendik bebişimizin kız olcakmış ama oynamadı hala ..anlamıyorum valla hamilemiyim değilmiyim gerçi karnım var biraz ama Smile ultrasona girince anlıyorum içinde bi varlık olduğunu bi oynasada hissetsem artık ...ismimiz bile hazır ece sude Smile bu arada ben hep erkek istiyodum hatta bu isteğimi bilenler çin takvimi yamuk yaptı sana onların neyi düzgünki falan diyo Smilesölemesi ayıptır çin takvimine bakarak ayarlamıştım benim bebeği ama tutmadı. hayırlısı vardır bundada bi hayır allah akıl ve vücut sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş...eşim  kız olduğuna çok sevindi anlatamam kız anası deyip duruyo ben erkek istiyodum diye o benim kızım deyip duruyor :) erkek istiyodum kafamdaki belli sebeplerden dolayı ama kız olması benide çok mutlu etti sevindirdi tahmin etmiyodum bu kadar mutlu olcağımı :) çok uzattım galiba neyse kızlar bu kadar benden şimdilik haberiniz olsun istedim allaha emanet olun by ..

canim hayirli olsun kac ayin kaldi
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:05
saol cnm evet güzel bi heyecan doğrusu hayırlısı olsun hakkımızda hem bişey kalmamış senin öğrenmenede hayırlısıyla sende öğrenirsin inş.rabbim ne veriyosa hayırlısını versin ..
Orjinalini yazan: zeynep zeynep Yazdı:

ayy ne güzel bir heyecandır 15 ekim gelsede bende öğrensem.sağlıcakla kucağına al inşallah hayırlısı olsun Smile
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:07
amin canım hepimize nasip etsin sağlıkla hayırlısyla kucağımıza almayı ben çin takvimine baya adapte olmuştum baya inanmıştım ama cıkkk yalan oldu :) bakarsın sein diğer melek erkektir .yinede hayırlısı herşeyin .. 
Orjinalini yazan: aşkitom aşkitom Yazdı:

tebrikler canım. çin takvimine göre benim oğlum olacağı görünüyordu ama geçen hafta bizde kızımız olacağını öğrendik.diğer kuzumun daha göremedik kız mı erkek mi olduğunu..

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..
Yukarı Dön
zeynep Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

canım oğlum Mehmet Efe'm

Puanlar: 5365
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:07

saol cnm evet güzel bi heyecan doğrusu hayırlısı olsun hakkımızda hem bişey kalmamış senin öğrenmenede hayırlısıyla sende öğrenirsin inş.rabbim ne veriyosa hayırlısını versin ..
Orjinalini yazan: zeynep zeynep Yazdı:

amin canım Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.