Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çok sinirliyim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçok sinirliyim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
haydibebek Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 495
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2011 Saat 13:38
teşekkür  ederim hülya hanım,evet bir depresyon yaşıyorum şu anda,bunu eşime de bağlıyorum,ilk5 ay sağolsun destek çıktı bana manevi olarak sonra kayınvaldem geldi,eve uğramamya başladı,sabah okula gidiyor ikibuçukta okul bitiyor yarım saat okulda geyik yapıyor,ordan çıkıyor eğer iş uydurabilirse iş uyduruyor uydramazsa arkadaşlarıyla takılıyor(arkadaşları da hep kadı,okulundan)çapkın biri değil ama  kadınlarla diyaloğu çok iyi,yakışıklı da malesef,ama böyle böyle ya başka bir kadına ilgi duymaya başlarsa diye kaygılanıyorum(ki cinsel hayatımız yok 1 yıldır,hiç olmadı)
sizler olsanız aynı kaygı ve öfkeyi yaşamaz mıydınız?
eşimin bana daha fazla destek çıkacağını sanmıştım ,ummuştum ama adam sanki bekar gibi hayatını yaşıyor,geziyor,tozuyor,kadın arkadaşlarıyla takılıyor,dışarda olmasa da okulda geyik yapıyor onlarla.bense evde kızımı büyütmeye çalışıyorum  TEK BAŞIMA,kendimi o kadar yalnız çaresiz hissediyorum ki.
psikolog ya da psikiyatriste gitsem eşimin bana tutumu değişecek mi?tutumu değişmeyince benim psikolojim de değişmiyecek.kayınvaldem gideli 2 AY OLDU ADAM HALA AYNI,ALIŞKANLIK OLDU EVE GELMEMEK.sürekli iş uyduruyor,saatinde eve gelen adam eve gelmez oldu aylardır...
kızını çok  sevmesine rağmen akşamdan akşama eve geldiği için ilgilenemiyor akşam kız uyuor zaten,kızına hiçbir katkısı ,ilgisi yok!tek başıma bir bebeği nasıl büyütebilirim,bu çocuğun bir babası da var ama yok.

Düzenleyen yasemin - 11 Haz 2011 Saat 13:57
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2011 Saat 13:53
adam evde durmuyor,hem kızıma bakmaya çalışıyorum,onun gelişimine katkıda bulunmak için oyunlar oynamaya ,ilgilenmeye çalışıyorum,tek başına olunca ev işlerine yetişemiyorum bazen,kızım çoğu zaman uyumuyor çünkü,yetişemeyince de bir ton hakaret ve azar işitiyorum,hergünüm böyle geçiyor,ha havalar güzelleştiğinden beridir akşamları çıkıyoruz dışarıya gezmeye, ama aylardı böyle yaşıyorum ben..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2011 Saat 13:57
şimdi bana söyler misiniz tek başına bbek büyüten kaç kişi var bu sitede,ailem uzakta,akrabam yok burda arkadaşım var ama öyle sürekli görüşmüyoruz ayda yılda bir,öyle samimi biri yok etrafımda,bir bekar arkadaşım vardı samimi onunla da görüşemez oldum uzakta oturuyor,ev eve ev,yalnızlık,sıkıntı+İLGİSİZ BİR KOCA=DEPRESYON
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2011 Saat 14:02

bencil bir kocam var yani sadece kendi psikolojisini düşünüyor,bir saat bile evde oturmaya tahammülü yok,bu adamdan ne koca olurmuş ne de baba...çok iyi bir insan ama koca ve baba olmak farklı bir şey.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2011 Saat 19:06
kayınvaldem çok nasıl diyeyim suratsız,geçimsiz,sürekli tepkili ama neye tepkili bellii değil,40 gün kaldı 40 gün burnumdan getirdi,sürekli benle uğraştı eşimle aramızı açmaya çalıştı bile diyebilirim,sürekli beni eşime şikayet etti,eşim dışardayken odasına bir kapanıyordu eşim gelene dek çıkmıyordu odadan.eşim gelince de surat beş karış,benim olmadığım zaman hemen eşime benimle ilgili şeyler anlatıyoprdu olumsuz,eşim bile annesini tanımıyordu,yeni tanıdı annesini bu kış,çok şaşırdı,bana olan tavırlarından sonra annesinden soğudu..eve uğramıyordu,ama kaynanam gideli 2 ay oldu,eşim alışkanlık yaptı eve uğramaz oldu.ha bu arada kayınvaldem giderken cıngar çıkardı gitti...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2011 Saat 19:11
ne kadar annesinden soğusa da davranışları itici gelsse de eşimin annesinden etkilendiğini ve bu yüzden bu şekilde olduğunu düşünüyorum...
hatta yatıra bile gitti kayınvaldem heralde evliliğimizin bitmesi için bile dua edip adak adamıştır diye düşünüyorum,o derece bencil acımasız biri yani..
çünkü aramız daha iyiydi eşimle annesi gelene kadar ve her kaynanm gittikten sonra tartışmalarımız olurdu yıllardır aramız soğurdu belli bir süre,bu sefer çook uzun sürdü toparlayamadık,büyü bile yapabileceğini  düşünüyorum ben o kadının..
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 10:18
merhaba haydibebek...
inan senin durumunda bir çok insan var...
senin şu an yaşadığın biraz da hayal kırıklığı...hülya hanımın önerileri kaçınılmaz, ihmal etmemelisin...
yıllar önce danışmanlık hizmeti alırken kulağıma küpe olan bir şeyi paylaşayım seninle; BEKLENTİLERİNİ DÜŞÜR...
çocuğu yalnız başına büyütebilirsin, kendini buna güdüle...eşini bekleme...'bu nasıl baba!' düşüncesiyle meseleye yaklaşırsan çözüme ulaşamazsın.. şu ana kadar izlediğin yöntemi değiştirmelisin, görüyorsun ki işe yaramıyor...
anne olmak, extra bir sorumluluk, anne olunca eş olmaktan, evlat olmaktan, gelin olmaktan, arkadaş olmaktan vazgeçemeyiz... hepsini birlikte götürmek zorundayız...
eşler bu dönemde eve gelmek istemiyorlar doğru, çünkü onları beklentileriyle boğacak biri var evde, üstelik bu kişi progesteron hormonunun kendini terketmesiyle (hamilelik sonrası) daha bir acımasız...
yani arkadaşım,
eşini tekrar kazanmalısın, baştan başlamalısın....
bir yandan anne de olmalısın, senden başka kimse çocuğuna annelik yapamaz...
kilolarınıza gelince, emzirme bitince güzel bir diyet başlarsınız, siz hayatınızın en onurlu kilosunu aldınız...
tüm meseleleri bu şekilde yoluna koyunca, kafanızda anlamsız kargaşalar, kirlilikler olmaz, hayatı önünüze daha net katmış olursunuz....
unutmadan...
BEKLENTİ YOK... sadece siz varmış gibi hayatı omuzlamalı, sizden başka herkesi düşünürcesine de sorumluluk sahibi olmalısınız...ben öyle yaşıyorum, naçizane önerim budur...
muhabbetle...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 13:29
beria ya katılmamak elde değil
güzel bir söz var esnek davranan kontrolü ele alırSmile
biz esnek davrandığımızda kendimizden gitttiğini düşünüyoruz ama aslında daha derinde öyle olmuyor çocuğun çok küçük değil biz kızımla 6 aylıkkken arabasıyla çook dolaşıp yürüyüş yapardık hem bana hemde ona iyi gelirdi kendine güvenip birde iş çıkış saati eşinini okuluna git bir bebğinle biraz yürüyün bir kere kabul etmeesede garip davranabilir ama yılmak yok yine gidersin hanım arkadaşlarıda bir görmüş olur Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.