Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Cok yeme istegi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Cok yeme istegi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Chanson Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 311
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Chanson Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Cok yeme istegi
    Gönderim Zamanı: 19 May 2020 Saat 18:36
Hocam.merhaba,
Oglum 4,5 yasinda 18 kilo. 
Bugun kahvaltida saat 10:30 gibi 1 bardak sut, bir yumurta, bir kucuk kutu labne peyniri yedi ekmeksiz
 Bir saat sonra biraz dondurma sonra da 3-4 kasik puding yedi
Ogle yemeginde saat 15:30 civari ama, yarim tabak bulgur pilavi biraz tavuk eti biraz yogurt yedi
Sorum su hocam;
Yemekten 1 saat sonra disari ciktiginda babasina aciktigini soylemis
Ben de disari ev yapimi 2 dilim kek goturdum, ikisini de yemis
Hocam cocugumun yemekten 1 saat sonra acikmasi normal mi?

Cocugum Cocugum abur cubur ve cikolata vs cok sevdigi ve yedigi icin insulin direnciyle ilgili sorun olabilir mi?

Cok tesekkurleSleepyr
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119041
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2020 Saat 19:24
Boyu: 107cm'den fazla ise, bir sakincasi (Simdilik) yok.
Yukarı Dön
antipc Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 289
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı antipc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 May 2020 Saat 19:38
Hocam şimdilik derken, ilerde sorun olur mu, benim kızım ve oğlum da öyle, devamlı birşeyler yeme durumu var, yemek olmasa da meyve çerez vs.

Kızım 5 yaşında 114cm kilosu 20 üstü diye tahmin ediyorum yakın zamanda tartamadım.
Oğlum 3 yaşında 94 cm kilosunu şu anda bilmiyorum.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119041
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 May 2020 Saat 00:49
Boy uzamasi durduktan sonra, ayni sekilde yemeye devam ederlerse, obesite gelisebilir.
Kiziniz: boy ve kilo, 6.5 yas boy ve kilosu. Orantili oldugu icin, bir zarari yok.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.