|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 13:56 |
Merhaba hocam 3 yaşında oğlum 1 hafta 10 gündür suratlı karnı ağrıyor ve sapsarı kaka yapıyor ilk 3 gun şu gibiydi ve 4 kere wc çıkıyordu şimdi ise 2 kez çıkıyor ama hala sap sarı.
Internetten baktığımda Çölyak hastalığının belirtisi diyor doktora götürmeli miyim Çölyak sadece kaka renginden belli olurmu
|
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119019 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Coliak hastaligi; "KRONIK ISHAL" dir... Kronik ishallerin, 50'ye yakin sebebi vardir ve siz, listenin en sonundaki bir hastaliga kafanizi takiyorsunuz...
2- Coliak hastaligi oyle; 3 SENE , bekleyip, 3yasinda baslayan bir hastalik degildir. yeni dogan doneminde baslar. 3- O kadar soyluyorum, Benim haricimda, Turkce siteleri okumayin. Onlarin hepsi, sizi korkutup, telas dusurup, doktora gitmeniz icin yazilmis 'TUZAK' yazilardir... 4- Ben; Hacettepe disinda, 35 sene Ozel doktorlugumda, 1 tane bile Coliak hasta gormedim... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 25 Nis 2015 Saat 18:51 |
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım Teşekkürler hakkınızı helal edin hocam.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|