|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
melis85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saygıdeğer hocam...içime şu serptiniz. Bende colyak olduğunu düşünmüyorum. .sürekli oğlumu gozlemliyorum..Buradaki doktorları biliyorsunuz bizde mecburen inaniyoruz, somuruluyoruz. .3 ay önce 1 seferlik kontil diye kurt için ilaç kullanmıştik. .peki alerjik durumu var mı bu kan tahliline göre ...Allah razı olsun ellerinizden öperim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim zamanimizda; Allerji teshisi konmadan once: - Kakada parazit aranmasi - Dis curugu olup olmadigina bakilmasi. - Sinuzit olup olmadigina bakilmasi. - IYE olup olmadigina bakilmasi MECBURI IDI.... Maalesef gunumuzde, birakin bu kontrolleri, her hastaliga Allerji denilmeye baslandi.. Once benim dedigimi bir yapin, sonra konusuruz.. NOT: Kontil; SADECE, Kil kurtlarina etkilidir. Andazol gibi "genel maksat" ilaci degildir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Ara 2016 Saat 22:55 |
|
![]() |
|
melis85 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Haz 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |
Saygıdeğer kıymetli hocam..biz bugün andozol şuruba başladık. .eski bir kaka fotosu var..izniniz olursa buraya atmak isterim..saygilar ellerinizden operim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118343 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Fotograftan; Parazit olup olmadigi belli olmaz. Ancak "Kurt" gorunur halde olacak..
|
|
![]() |
|
Hocam çok ince şerit halinde uçları kıvrık (hafif egri) 1 cm uzunlukta çok fazla ölü olarak gördük. .laboratuara götürsek anlaşılır mi...sabah 10 ml verdim bu aksamda 10 ml verecegim hocam..sonra 15 gün sonra vereceğim değil mi?
|
|
![]() |
|
Hocam şimdi ilaçlı yeniden yapti..kocaman kocaman kurtlar çıktı gözlerimize inanamadik. .oyleyse oglumda ne alerji ne colyak var..büyüme geriliği ,kilo almama, huzursuzluk ,karın ağrısı bu kurtlar mi sebepmis? Bu kadar doktor doktor tahlil tahlil yaptırdık bu kadar miymis. .hala inanamıyorum. .Allah bin kere razi olsun keşke ellerinizden gerçekten opebilsem
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
HAYIR!! Bir seferde; 2 olcek, 15 gun sonra gene bir seferde 2 olcek verilecek. Yani toplamda, 20ml bir seferde verilecek. EGER; 10 ml verdi iseniz, arkadan hemen 10ml(1 olcek) daha verin. O kurtlari da; Colyak diyen doktorlara goturun. Bu tip Kurtlara; Ascaris denilir.. Barsak icinde; yumurtadan cikan Larvalar, barsak cidarindan gecerek, damar iclerine girerler kan yolu ile Akcigerlere gecerler, burada "alveollerin" icine girerek, nefes borusundan yukari cikarak, tekrar yutulurlar. Akcigerlerden bu gecis esnasinda; Akciger Rontgeninde; Loffler Pnomonisi denilen bir "Zaturre" gorunumune sebep olurlar. Bu 1.5 sene icinde; akciger Filmi cekildi ise, bu manzara cok tipiktir, hemen teshis konulur.. Tabii; bu soylediklerim, Turkiye ve Turk doktorlari icin gecerli degildir. Iyi tarafi bu kurt enfeksiyonunu gecirenler; ASLA hayat boyu Astim olmazlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Ara 2016 Saat 07:57 |
|
![]() |
|
Kıymetli hocam..ilacı yanlış verdik..sabah 1 akşam 1 ölçek verdik.bugunde aynı şekilde vereyim mi..Eşim gece laboratuvara götürdü. Parazit rastlanmadı dedi.besin artığı dedi..ama gözle görülen ucu kıvrık kurt gibi şeyler vardı. .Akciğer filmi hiç cektirmedik gerek götürüyorsaniz hemen cektirelim kıymetli hocam.arada bir oğlum sanki reflü gibi ağzına geliyordu demek sebep kurmuş. .
Şimdi ilaç kullanım için nasıl yapalım hocam.saygilarimla.....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|