|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ara 2016 Saat 00:26 |
kadir bey ,hosgeldınız.
Bir hafta once, 38 derece ates ve kusma sıkayetıyle kızımı (2,5 yas) doktora goturdum. hemen antibiyotık vermek istedi.beni tereddutlu gorunce kan ve ıdrar tahlılı yapalım dedi. sonuclarda farklılık olanlar su sekılde: wbc: 8,8 (6-17) mcv :85 (70-84) rdw:15,7(11,5-15) plt:220 (229-553) mpv:7,2 (7,8-11) %notrofil:0,158 (0,19-0,36) %lenfosit:76,7 (25-65) %monosit:17,1 (30-70)%bazofil:0,6 (2-4) lenfosit:1,5 (3-10,5) crp:15 (<10) crp yuksek dıyerek zimax antibiyotik yazdı. bense cocugu takıp ettım, ates yukselmeyınce ılacı da vermedım. bugun, tam bir hafta sonra yıne 38.2 cıvarı ates farkettım. simdi antibiyotıgı vermedıgım ıcın mı tekrarladı veya ilerledi vs dıye vesveseye kapıldım, napacagımı bılemedım. arastırırken sızı gordum. yardımcı olursanız cok sevınırım.
sımdıden tesekkur edıyorum. Düzenleyen Halek - 20 Ara 2016 Saat 00:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 seneden beri CRP anlatiyorum.. Kisacasi, cocugunuz Grip geciriyor, sakin antibiyotik kullanmayin. CRP ile ilgili yazilari okuyun.
|
|
![]() |
|
Halek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mar 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam, verdiginiz cevaplarda agizdaki kokudan bahsettiginizi gordum. Bu koku bariz kotu bir koku mudur yoksa her ates durumunda agizda olan hafif ilacimsi koku degisimi de bu bahsettiginiz kokuya giriyor mu? Suan kizimda da cok hafif bir koku degisimi var agzindan gelen, pas yok.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ac kalinca olan kokudan ayri bir kokudur.. Pis bir kokudur..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|