|
D flour |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2023 Saat 09:41 |
Hocam merhabalar inşallah çok iyisinizdir hocam iki çocuğumu da sayenizde o yıllarda olduğu için bebekliklerinde flour hapı vardı onunla büyüttüm dişlerde bir sıkıntı yaşamadık ama 16 yaşındaki kızım 5 yaşından sonra 12 yaşındaki çocuğum da 5 yaşından sonra flour alamadı sadece firçalıyorlar şimdi eczanede 0.25 mg flour, 500 ıu d3 vitamin tableti var ondan nasıl kullanayım doz ve gün olarak birde geç mi kaldım hocam 16 yaşındaki kaç yaşa kadar kullansın
Değerli görüşleriniz için teşekkürler Iyiki varsınız Alkah sizden razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN almayin!!
Hem cok daha pahali, hem 4 yasindan buyuklerde doz ayarlamasi zor. Disardan, SADECE: "Zymafluor 1mg" olan haplarindan getirtin. VE her gun 1 tane cignesin (veya agizinda eritip) alsin. 21 yasindan sonra etkisi yoktur. |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam 4 kutu sipariş etmiş eczacı onu almak zorunda kaldım bu 4 kutu bitene kadar ne yapabilirim
birde hocam 1 mg Türkiye de ne yaptıysam bulamadım maalesef işin içinden çıkamadım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120740 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gunde bir seferde, 3 tablet verin. Bu donemde, ayrica D vitamini vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|