Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - D vit yüksekliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

D vit yüksekliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yusef Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yusef Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D vit yüksekliği
    Gönderim Zamanı: 05 May 2022 Saat 23:22
Merhaba kadir hocam öncelikle geçmiş bayramınız kutlu olsun. Hocam geçen yıl haziran ayında 4.5 yaşında olan oğlumun d vit i 142 çıkmıştı. Size yazmıştım. Sizde bir yıl içinde hiç d vit vermeyin ölçtürüp yazın demiştiniz. Bugün tahlil yapıldı. Değer 23.88 çıktı. Şuan 5.5 yaşında kilo 19 boy 112. Tahlilde yüksek çıkan değerler 
Eos 1-5 değer 5.2 
Pct 017-032 değer 0.37 
Mon 1.6. Değer 9.5 
Total ige 0.90 değer 227

Yukarı Dön
Yusef Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yusef Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2022 Saat 23:38
Hocam birde birkaç gündür garipti öksürüğü vardı. Ateş yok ağız kokusu sabahlara hafif asetonumdu bir koku. Dün gecede sol kulağı ve boğazım ağrıyor diye uyumamıştı. Bunlarında söyleyince muayene etti. Ortak kulak iltihabı, bronşit çiğerleti hışır hışır dedi. Yaklaşık üç aydır benim de gördüğüm burun içlerinde kırmızı et parçası gibi bişeyler vardı. Uykuda horlama genxi balgam folu gibi hırıl hırıl ve rahatsız uyuyordu. Alerjik dedi zespira, kulağı için augmentin es 600 günde  2 kez 1.5 ölçek, ventolin nebul 4 kez buhar yazmış.
Wbc 5_14,5 değer  5,92

Hocam resim paylaşamadığım için sonuçları bu şekilde yazdım. Sizin değerlendirmeniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkürler hocam. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119903
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2022 Saat 02:38
SAKIN o sarlatanin verdigi hicbir ilaci kullanmayin!! Tipik Turk doktoru! Illaki antibiyotik yazacak, illaki 
Astim ilaclari verecek!

Kulak agrisi olursa, SADECE, Iliadin damla kullanin. 
Kulak agrisi+Ates olursa:  Iliadin damla+Bactrim kullanin. 
Yukarı Dön
Yusef Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yusef Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2022 Saat 02:43
Peki hocam bu tahlil değerlerinin yüksek olması ne anlama geliyor. Özellikle total ige çok yüksek değilmi? Zaten sizden cevap gelene kadar hiçbir ilaca asla başlamam canım hocamm ben sizin sayenizde 3 yavrum ilaçsız büyüttüm. Allah razı olsun sizden 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119903
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2022 Saat 02:46
Hicbirinde;  anlamli bir yukseklik yok. 
Her sene 1 ampul Dvit3 icirin. D vitamini ideal seviye:50-100 araligidir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.