|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
yeliz
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18 Eki 2007 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 1411 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: d vitGönderim Zamanı: 26 Kas 2015 Saat 20:28 |
|
hocam merhabalar
oğlum 33 haftalık 2470 gr 48 cm kafa çapı da 34 cm doğdu şu an 40 günlük 4050 gr 52 cm kafası da 36 cm gelişimi sizce nasıl normal persentilde küçük çıkıyor bu çocukları neye göre değerlendireceğiz bugün dr kontrolünde prematüre bebeklerde multitabs +3 damla d vit kullanın dedi sizce ikisini bir arada kullanalım mı bir de dr bu bebeklerde iki aylıkken demire başlayalım dedi ben büyük oğlumda sizin önerilerinizle demir kullanmadım bunu dr a söyledim ama dr bu bebeklerin demir depoları tam dolmadan doğuyorlar dedi. bu konuda ne düşünüyorsunuz. son olarak bugün aşı olduk ikinci ayda rota yaptıracağımı söyeledim dr ikinci ayda vurursak iki canlı aşı yapmış oluruz dedi 3 ve 5. ayda yapalım dedi eski maillerde ikinci ayda yapılmasını söylemişsiniz 3. ayda yaptırsak sıkıntı olur mu saygılar... kolay gelsin...
Düzenleyen yeliz - 26 Kas 2015 Saat 20:30 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2015 Saat 08:56 |
|
O doktorun, sordugunuz konular hakkinda en ufak bir bilgisi dahi yok..
1- Gelisimi, dogum kilosuna gore normal. Kilo aldigi surece, az bile olsa, merak etmeyin. 2- SAKIN; Demir ilacina baslamayin. BUTUN bebekler, annelerinden, Demir depolari dolu olarak dogarlar. Annede anemi olup olmamasi bu durumu degistirmez. Sadece bizim aptal doktorlarimiz, dogumda:15-20g/dl araliginda olan HGB degerinin, normal olarak, 1-6 aylar arasinda, 10-13g/dl araligina indigini bilmezler ve bu degerleri anemi zannederler.. Bu aptallara kanmayin. 3- KKK asisinda; 3 tane CANLI asi var. O aptala bunu bir soyleyin.. 2. ayda Rotavirus asisini olmasinda hicbir zarar yoktur. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|