|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kzykzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Tem 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mar 2017 Saat 14:17 |
Hocam ben şubat ayında bi ampul d3 icmistim. Mart ayındaki tahlilde 38,14 çıktı. orda verilen referans ağırlığında 30-150 yeterlilik diyo gaflete dusmusum sizin verdiğiniz rfrns aralığına bakmadim.bugun arkadaşların mail inde gordm bu değer size gore dusuk. Ben hemen bi tane daha icmelimiyim.bir ay oldu bir ampul iceli Hocam.
|
|
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger bu yaz, bol miktarlarda GUNESe cikma imkaniniz olacaksa, gerek yok.. Ama, gunese cikma imkaniniz yoksa(mayolu olarak) veya azsa , 1 ampul daha icin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|