|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mgorun ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2017 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2017 Saat 08:28 |
Hocam merhabalar,
Kızım 4 aylık 70 cm boyunda ve 7320 kg ağırlığında. Her ay rutin kontrole götürüyorum. 4 aya kadar kızımın doktoru acd vitamini verdigi icin onu kullandım,normalde doktorunun daha erken d vit 3 e geçmesi gerekirken bize değiştirmeyi unuttuğunu söyledi. Başka bir hekime soğuk algınlığı sonucu tesadüfen götürdüğümde tahlil yaptı ve d vitamini 9 çıktı. Bana iki şişe d vit 3 yazdı,15 ml olan s işlerden toplam 30 ml yani.ve bunu bir günde kullanmamı söyledi,bana çok saçma gelip başka eczacı ve hekim arkadaşlara sorduk asla bu şekilde kullanmamam gerektigini söylediler,reçeteyi yazan hekime ulaştım ve bana yanlış reçete yazdığını aslinda ampul yazacagini söyledi, Başıma gelen bunlar hocam,kızımın d vitamini depolarını nasıl doldurabilirim? Cevabiniz için teşekkür ederim,saygılarımla
|
|
ANNE OLUNCA ANLADIM...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117963 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 seneden beri anlattigim konuyu, artik anlatmak istemiyorum... Okuyun!!! Benim zamanim, sizinkinden kiymetli!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|