|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasmiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2017 Saat 12:26 |
Öncelikle mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum size hocam.
2015 Ocak doğumlu bir kızım var. Bazı tahliller istedi doktoru. D vitaminini 2016 ocak ayinda vermistim. Bu ay tekrar verecektim ancak tahlilde sonucu 160 in uzerinde cikmis. Kararsiz kaldim. Normal bir deger mi acaba. Diger tahlil sonuclarini da degerlendirebilir misiniz? Demir degerleri de sinir degerlerinden farkli durumda. Tesekkur ederim. http://hizliresim.com/WgqbWL |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz; HGB degerine bakin.... 7ay-2 yas arasi, HGB:10,,5-13,0g/dL dir.. Eger, "Eriskin" referans araligi olan, HGB:12,0-16,0g/dL araligi kullanildi ise, sakin sonuclara inanmayin ve Demir ilaci baslamayin.. Serum Demir seviyesi, en ufak Gripal enfeksiyonlarda bile duser. D vitaminin de; "180 ustu" yuksek dozdur..
Siz bu sene vermeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|