Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - d vitamini
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumd vitamini

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sekerkizcandy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesajın Direkt Linki Konu: d vitamini
    Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 14:40
hocam öncelikle iyiki varsınız.aslında ben bir hemşireyim ve kocaeli ünv.te çalışıyoruım. ancak etrafımdaki çoçuk dr ları tamamen para kaynaklı şeyler söylediği ve herbiri farklı konuştuğu için güvenim kalmadı.bilge  5.5 aylık 68 cm 6900 kg ve benim ilk bebeğim ne kadar sağlıkçıda olsam pratikte bişeyler yapabilmek çok farklı.sizin tavsiyenizle demiri kestim.şu an d vitamini kullanıyoruz  ve floura başladık onun dışında vitamin önerirmisiniz, önerirseniz ne kadar vermeliyim?ve d vitaminiyle birliktemi? iki aydır kızım sadece 500 gr alıyor bundan önce yaklaşık bir kg alıyordu.artık gündüzleri az emiyor neden olabilir?ve şuana kadar sadece sizden kutu sütü vermem gerektiğini duydum şu aşamada vermelimiyim yoksa kasımda işe başladıktan sonramı teklif etmeliyim?çok uzun oldu biliyorum vakit ayırdığınız için ve biz anneleri değerli bilgilerinizden eksik etmediğiniz için teşekkür ediyorum.
balböceğim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118625
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2009 Saat 18:13
Multi-Tabs verebilirsiniz. D,A ve C vitaminleri ihtiva eder. 1ml/gün.. 4 aydan itibaren kutu sütlerinden verebilirsiniz... Süt allerjisi bu yaş grubunda %1-2 kişide görülür. Siz başlayın, allerji görürsek konuşuruz. Şiddetli sancı, kusma ve ishal olur. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.