|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mavibebem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mavibebem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 15:20 |
hocam merhaba , oğlumun aralık ayında d vitamini 14 çıkmış idi testten 1 ay sonra sizin tavsiyelerinizi okuyrak 1 ampül d vitamini içirdim başka birşey yapmadım.kış boyunca gün aşırı balıkyağı verdim.yeterli olmuşmudur tedavi için?şuan bahar geldi ama yapmam gereken ek birşeyler varmı türkiyede üretilen bir ürün çıkmış zeytinyağı ve d vitamini , vücuda 1 kez püskürtülüyor o ürün hakkında fikriniz nedir.saygılarımla ...
|
|
mavim için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne ustunlugu varmis??? Kac para imis, hele bir sorun bakalim... Damla veya Ampulden pahali ise, sakin almayin.. Tekrar Dvitamini baktirmaniz iyi olur.. 14 cok dusuk bir deger, 1 ampul yeterli olmayabilir. |
|
![]() |
|
mavibebem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mar 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mavibebem
tedavi değilde idame olarak piyasa sürülmüş hocam günlük alınması gereken d vitaminini karşılamak için bir fıss yapmanız yeterliymiş.fiyatı yüksek haliyle hocam 30-50 arası bişey galiba.hocam daha önce bahsetmiştim sıkıntılarımızdan (hla b 51 pozitif behçet)ondan sebep çocuğum kan tahlilleriydi paterjiydi derken baya hırpalandı şimdi tekrar kan vermek bizi çok yorar her kan verişimizde söz vermiştiniz beni kandırdınız diye güven sarsılması yaşadı bize.bizimle ilgilenen doktorumuza sordum yeterli olur zaten son yapılan çalışmalarda d vitaminin alt değerini 14 olarak yayınladılar dedi bir tedavi protokolü vermedi kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum.çünkü bağışıklığımızı korumamız maximum korumamız gerek .kan vermeden 1 ampul yada yarım ampul oral yoldan versem olmazmı ???
Düzenleyen mavibebem - 25 Mar 2017 Saat 00:48 |
|
mavim için
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
"......zaten son yapılan çalışmalarda d vitaminin alt değerini 14 olarak yayınladılar .." Palavra.. 30ng/mL'nin alti, eksikliktir..
Su andaki degeri bilmiyoruz.. Tekrar olcturun, 30ng/mL'nin altinda gelirse, tekrar 1 ampul daha Dvit3 icirin. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mavibebem
çok teşekkür ederim cevabınız için.
|
|
mavim için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|