Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - D VİTAMİNİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumD VİTAMİNİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mavibebem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mavibebem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: D VİTAMİNİ
    Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 15:20
hocam merhaba , oğlumun aralık ayında d vitamini 14 çıkmış idi testten 1 ay sonra sizin tavsiyelerinizi okuyrak 1 ampül d vitamini içirdim başka birşey yapmadım.kış boyunca gün aşırı balıkyağı verdim.yeterli olmuşmudur tedavi için?şuan bahar geldi ama yapmam gereken ek birşeyler varmı türkiyede üretilen bir ürün çıkmış zeytinyağı ve d vitamini , vücuda 1 kez püskürtülüyor o ürün hakkında fikriniz nedir.saygılarımla ...
mavim için
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mar 2017 Saat 20:05
Ne ustunlugu varmis???  Kac para imis, hele bir sorun bakalim... Damla veya Ampulden pahali ise, sakin
almayin..
Tekrar Dvitamini baktirmaniz iyi olur.. 14 cok dusuk bir deger, 1 ampul yeterli olmayabilir.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mavibebem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2017 Saat 00:34
tedavi değilde idame olarak piyasa sürülmüş hocam günlük alınması gereken d vitaminini karşılamak için bir fıss yapmanız yeterliymiş.fiyatı yüksek haliyle  hocam 30-50 arası bişey galiba.hocam daha önce bahsetmiştim sıkıntılarımızdan (hla b 51 pozitif behçet)ondan sebep çocuğum kan tahlilleriydi paterjiydi derken baya hırpalandı şimdi tekrar kan vermek bizi çok yorar her kan verişimizde söz vermiştiniz beni kandırdınız diye güven sarsılması yaşadı bize.bizimle ilgilenen doktorumuza sordum yeterli olur zaten son yapılan çalışmalarda d vitaminin alt değerini 14 olarak yayınladılar dedi bir tedavi protokolü vermedi kendim bişeyler yapmaya çalışıyorum.çünkü bağışıklığımızı korumamız maximum korumamız gerek .kan vermeden 1 ampul yada yarım ampul oral yoldan versem olmazmı ???

Düzenleyen mavibebem - 25 Mar 2017 Saat 00:48
mavim için
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118120
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2017 Saat 09:15
  "......zaten son yapılan çalışmalarda d vitaminin alt değerini 14 olarak yayınladılar .."
Palavra..  30ng/mL'nin alti, eksikliktir..
Su andaki degeri bilmiyoruz.. Tekrar olcturun, 30ng/mL'nin altinda gelirse, tekrar 1 ampul daha Dvit3
icirin.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mavibebem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2017 Saat 12:10
çok teşekkür ederim cevabınız için.
mavim için
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.