|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Ara 2021 Saat 10:08 |
Hocam 34 yaş kadın D vitamini değerim aşırı düşük 3 ayda 1 ampul kırıp içmemi önermiştiniz. En son Eylül'de içmiştim ve covid geçirdim akabinde. Kalbimde inanılmaz çarpıntı ve doluluk hissi vardı, tıkanıyordum. 3 ay dolunca 1 ampul Devit kırıp içtim ve anında kalple ilgili problemim kesildi. Böyle bir etkisi olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger, hakikaten D vitamininiz dusuk ise, etkili olabilir.
1 ay sonra tekrar D vitamini olcturun.
|
|
![]() |
|
Burcu87 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01 May 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ölçüm yapmıyorlar hocam aile hekimliğinde d vitamini ölçtüremedim, artık hastanelerde bakılıyor denildi. Hastaneye gittim kardiyoloji bölümüne muayeneye ve rica ettim d vitamini ölçümü için. Biz yazamıyoruz dedi. Herkes d vitamini baktırıyormuş o yüzden kısıtlama getirmişler. Anlaşılan kendi imkanlarımızla ölçüm yaptırmamız gerekiyor..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118401 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosverin. Islerine geldimi her turlu pahali tahlili HERGUN yazarlar!!
Siz eger, yazlari gunes goruyorsaniz, senede 1 defa, hic gunes gormuyorsaniz, 6 ayda 1 defa Dvit3 icin.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2021 Saat 21:36 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|