|
D vitamini |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2023 Saat 01:18 |
İyi akşamlar hocam oğlum 4yaşını doldurdu d vitamini siz her yıl mutlaka verilsin diyorsunuz genelde cevaplarınızda tahlil yaptırmadan versem bir sakıncası olur mu malum apartman dairelerinde koca kış ev içindeyiz verilirse ne ölçüde ampul şeklinde mi alayım damla mı hocam bide bizim doktorumuz süt verme onun yerine kefir yad yoğurt vermemi önerdi süt ürünleri geniz akıntısı burunda tıkanıklık yapar diyende var bende pek vermedim açıkçası oğlumda Burun tıkanıklığı zaten var çok yazdım hatta size şimdide korkuyorum vermeye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her sene 1 defa alanlarda tahlil gerekmez.. Acigi olup da, 2 ampulden fazla vereceklerimden tahlil isterim.
" bizim doktorumuz süt verme onun yerine kefir yad yoğurt vermemi önerdi" Al bir sarlatan daha! Sakin Turkiye'nin son derecede cahil ve aptal cocuk doktorlarina inanmayin!!! Eskiden bu salaklar, hicbir sut urununu icirmezlerdi, dilerini bir yerlerine soktugumdan beri simdi de boyle dansoz vari kivirtmalar yapiyorlar. Sakin inanmayin. |
|
![]() |
|
fethiyeakiiiin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ara 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Yani bir ampul alıp tamamını içereyim mı hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119082 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hic vermedi iseniz, simdi icirin ve her sene tekrarlayin.
Bacaklarinda X- veya O-bacak varsa, resim gonderin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fethiyeakiiiin
Hocam ben ampul vermedim ama ocean damla olarak vermiştim bacaklar normal çok şükür bu yıl damlada vermedim ampul vereyim mi diye o yüzden sordum
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
En pahali olani!! Sizi kazikliyorlar!
Zaten; Turk doktorlarinin "Dvit3 ampul dusmanligi", sirf bu ucuz ilac yuzunden rusvet alamadiklari icindir!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|