|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
findigim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 24 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Eyl 2013 Saat 18:13 |
merhabalar,
oglum (8 aylik, 8.8 kilo) gunese cok cikamiyor(ingilteredeyiz) devit bulamadim, 50 mllik sisede, gunluk 0,5(200iu) veya 1 ml verilebilen d3 damlasi aldim. ancak ya unutuyorum ya da yemegine kattigimda oglum cok ek gida sevmediginden ziyan oluyor. yillik ampul olarak verilenlerde ozel olarak ne vardir? bu aldigimdan bir kez fazla olarak versemolur mu, kutunun uzerinde tavsiye edilen miktari asmayin yaziyor. bu olmazsa yillik ya da 6 aylik ampulu nereden bulabilirim? aldigim urunun linki |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118412 |
![]() |
Kendinizi fazla kasmaniza gerek yok, rahat olun... Bir gun unutursaniz, ertesi gun 2ml verin... Bu tip damlalar ile zahirlenme yapabilmeniz nerede ise imkansizdir. 2-3 ay, hergun bir sise icirirseniz, olabilir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|