Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - davranış bozukluğu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdavranış bozukluğu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
tobi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 43
Mesajın Direkt Linki Konu: davranış bozukluğu
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2009 Saat 08:53

İyi çalışmalar Özlem Hanım. oğlum 13 aylık. 7 aylıkken tutunarak yürüyordu ve bu sebeple hayır kelimesini sık sık tekrarlamak zorunda kalıyordum. şu anda hayır ın anlamını çok iyi biliyor. tabi işine gelince dinliyor, işine gelmeyince duymuyor bile. tabi gün içerisinde çileden çıkarttığı zamanlar çok oluyor beni. bana çok düşkün. ona bağırdıığım zaman çok içerliyor, dudaklar bükülüyor, başlıyor ağlamaya. özellikle yemek yedirirken çok sorun yaşıyorum. zaten en çokta bu zamanlarda sesimi yükseltiyorum. bi kaç defa eline vurduğum bile oldu. ama vicdanen çok rahatsızlık hissediyorum. yanlış olduğunu çoook iyi biliyorum ama kendime hakim olamadığım zamanlarda oluyor işte. sonra sarılıp özür diliyorum ama neye yarar kii!!size sormak istediğim ona bağırmam ya da eline vurmuş olmalarım ileride davranış bozukluğu olarak çıkar mı karşıma? bazen yapacağı şeyin kabahat olduğunu bilerek yapıyor ve kabahati işledikten sonra bana bakıyor, korkar gibi duruyor. acaba oğlumu korkak, ödlek biri mi yapıyorum? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mar 2009 Saat 14:23
bağırmanız, vurmanız onu korkutmaktan başka işe yaramaz gerçekten ancak merak etmeyin kokrkak olmasına da neden olmaz. sadece davranışlarınızdaki tutarsızlıktan dolayı kafası karışıyordur. hayırın analmını bilmesi uygulaması ,yaptıklarından ders alması anlamına gelmiyor. defalarca yapacak ama yaptıklarından öğrenmesi 3 yaşından önce pek mümkün değil. ayrıca bir konuda ne kadar ısrarcı ve tepkili olursanız o istemediğiniz davranışla o kadar çok karşılaşabilirsinizyemediği zaman sakince tabağı önünden alıp bir dahaki yemek saatine kadar bir şey vermezseniz bir kaç sefer sonra oğlunuz açsa yemek yiyecektir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.