İyi çalışmalar Özlem Hanım. oğlum 13 aylık. 7 aylıkken tutunarak yürüyordu ve bu sebeple hayır kelimesini sık sık tekrarlamak zorunda kalıyordum. şu anda hayır ın anlamını çok iyi biliyor. tabi işine gelince dinliyor, işine gelmeyince duymuyor bile. tabi gün içerisinde çileden çıkarttığı zamanlar çok oluyor beni. bana çok düşkün. ona bağırdıığım zaman çok içerliyor, dudaklar bükülüyor, başlıyor ağlamaya. özellikle yemek yedirirken çok sorun yaşıyorum. zaten en çokta bu zamanlarda sesimi yükseltiyorum. bi kaç defa eline vurduğum bile oldu. ama vicdanen çok rahatsızlık hissediyorum. yanlış olduğunu çoook iyi biliyorum ama kendime hakim olamadığım zamanlarda oluyor işte. sonra sarılıp özür diliyorum ama neye yarar kii!!size sormak istediğim ona bağırmam ya da eline vurmuş olmalarım ileride davranış bozukluğu olarak çıkar mı karşıma? bazen yapacağı şeyin kabahat olduğunu bilerek yapıyor ve kabahati işledikten sonra bana bakıyor, korkar gibi duruyor. acaba oğlumu korkak, ödlek biri mi yapıyorum? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.