|
Değişik öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
busra.e ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Oca 2023 Saat 20:30 |
Hocam iyi günler 3 yaş 10 ay kızımın gribi iki gün önce hafif ateşle başladı biraz burnu akıyor hemen öksürüğü arttı şimdi ses kaydındaki gibi bir değişik öksürüyor solunumu dün akşam 34 tü. Neden kızımın gribi hemen yoğun öksürüğe dönüyor normal gribe razıyım hocam Bir de dün gece çok öksürmekten sanırım yüzünde böyle kırmızı mor noktalar çıktı kusmamak için kendini tutuyo baya zorlandı |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siradan bir Grip ve siradan bir oksuruk!
Evet, yuzundeki lekeler, kuvvetli oksurdugu icin. Oksuruk vucudun savuma mekanizmasidir. SAKIN oksurugu durdurucu ilaclar veren Turk doktorlarini dinlemeyin. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
|
busra.e ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 69 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uyguluyorum hocam artık ateşini bile cihazla ölçmüyorum ateşten korkmuyorum ama bu öksürük yüzünün hali beni bayağı korkuttu. Az önce balgamlı kusup rahatladı solunumu da 38e çıkmış ağrıyan bi yerin var mı dediğimde yok diyor. Doğru düzgün burnu bile akmadan böyle hemen yoğun öksürük olması normal mi hocam nerdeyse dakikada bir öksürüyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118968 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oksuruk; vucudun savunma mekanizmasidir. Oksurmedigi zaman korkun!
Oksuruklu hastaliklar tablosunu iyi inceleyin ve ilgili yazi ve makalelerimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|