|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zehracan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Tem 2017 Saat 01:58 |
Hocam merhaba. Bugün oğlumun sağlık ocağında 9 aylık izlemi vardı.
Ebe demir damlası kullanıyor musunuz diye sordu? Hayır dedim verilmedi. Unutmuşuz demek ki, 4 Aylıktan itibaren kullanmalıydınız dedi. Ben ilk çocuğumda size sorduğumda yanlış hatırlamıyorsam tavsiye etmemiştiniz. Damlayı alıp eve geldim ancak vermedim. Sanırım hgb düşük çıkmış. Forum Ana sayfadan baktım. Ne yapmalıyım hocam. Bu arada hgb için parmaktan kan alınıp bir cihaz yardımıyla hemen sonuç söyleniyor. Belirtmek istedim.
Baş çevresi 46,5 Göğüs çevresi 48 Kol çevresi 18 2*2 (bıngıldak için ebenin yazdığı) Kilo: 9500-9400 arası Boy: 75 cm Hemoglobin değeri parmaktan : 10,2 h |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117364 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.... SAKIN, Demir damlasini kullanmayin. 1-6 ay arasi cocuklarda HGB alt siniri:10.0g/dL'dir.. Anemi filan YOK. Turkiyede yapilan SAHTEKARLIGI cok anlattim okuyun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|