|
Demir eksikliği anemisi teshisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Derinimm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Saat 27 Dakika önce Saat 12:32 |
Hocam saygılar.kızım 20 aylık kilo 9.boy 81 cm.4 ay önce demir eksikliği anemisi teşhisi ile 2 ay ferro sanol b kullandık.kabiz oldu ara verdim.tekrar tahlil yaptırdım tekrar 2 ay daha kullanmam istendi ve yine kabızlık yaptığı için yarıda kestik.yaklasik 1 ay önce başka bir ilde bir tahlil daha yaptırdım.sonuclar şöyle;
Ferittin:50.7 Demir: 26.0 Demir b:299.0 Hgb :10.6 Mch :22.4 Mcv :71.7 Mchc :31.3 Hct :33.9 Wbc :11.1 Lütfen kusura bakmayın.boyle yazmak zorunda kaldım.gunde 2 ölçek ferrozinc yazdı. Hocam bir de özel mama verdi doktor.cok zayıf diyor.ama ben kullanmak istemiyorum.zayif olması ne gibi eksiler getirir bize ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2008'den beri anlatıyorum!
Türkiye'deki çocuk doktorları; "anemi" teşhis edemezler. Zira, çocuk Hgb değerlerinin erişkinlerden farklı olduğundan haberleri bile yoktur. Anlı şanlı Prof. lar dahi bilmezler. Çocuğunuzun Hgb değeri yaşına göre normaldir. Sakın demir ilacı vermeyin. 2 kilo eksiği var. Doğum kilosunu yazmadığınız için yorum yapamıyorum.
|
|
![]() |
|
Derinimm ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamam hocam vermeyeceğim demir ilacını.zaten neredeyse bununla alakalı bütün soru cevaplarınızı okuyup size yazmaya karar verdim iyi ki öyle yapmışım.dogum kilosu 2.950 gr.50 cm.anne sütü alıyor.çok çok iştahsız diyemem sadece sevdiği bikac şey var onları yiyor.farkli tatlara açık değil.meyve hiç yemiyor.ne önerirsiniz hocam?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|