merhaba hocam öncelikle gecen sorduğum soruya verdiğiniz cevap için sağolun sorularım sunlar
1- demir ialcını kullanmam için ebe demir ilacı verdi ama ben hala kullanmadım nedenini anlamdım demir eksikliği olmadan demir takviyesi yapmanın anlamı ne kaldı ki gecen bir yazıda sağlık bakanlığının dağıttığı demir ilaçlarında kanserojen madde olduğu sağtanmıs ve toplatılıs şimd nasıl güvenipde bu ilacı kullanacağım yani kısacası nedir bu demir ilacının amacı
2- ek gıda ile ilgli soruma mamalrı bırakıp kutu sütlere gecin demişsiniz su marketlerde satılan pastörize sütlerden bahsediyorsuuz sanrım doğrumu? eğer oysa neden herkes inek sütü vermeyin 1 yasından önce diye bağrınıp duruyor
3-kızımın kulağında intihap varmıs yatarak beslenmekten olmus ddi dotor ne kadar doğru olabilir? birde antibiyotik verd kullanmak istemdim neden derseniz hani hep dyorlarya antibiyotik almasın cocouk falan tamamen kulaktan dolma bir inanısın eseri bendeki

ama kullandım 1 hafta kullanacakmısım antibiyotik kullanmaya korkmalımıyız
tüm bunlar dahilinde kızım kilosu biraz standart dısı olsada o mutlu huzurlu bende artık takmıyorum cünkü sağlıklı ve mutlu