|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hiraduru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Oca 2018 Saat 16:09 |
Hocam kizim 10 gun sonra 1 yasina girecek.10 aylikken tahlil yapildi,demir eksikligi oldugunu ferromixin sase forma devam etmemiz gerektigini soyledi.Yasina girdiginde tekrar yaptiralim dozunu artirmak gerekebilir dedi.Sizin yazilarinizi takip ediyorum, kan degerleri normal diye anliyorum tekrar tahlil yaptirmak istemiyorum ama emin olamadim. Cocuk doktoru da aile hekimi de ilaci icmeli dedi
Düzenleyen Hiraduru - 02 Oca 2018 Saat 16:23 |
|
![]() |
|
Hiraduru ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tahlil
Düzenleyen Hiraduru - 02 Oca 2018 Saat 22:02 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117900 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cahil olduklarindan, derler!! HGB degeri, yasina uygun.. SAKIN Demir ilaci kullanmayin.. Emin olun, o aptallarin hicbir seyden haberleri yok.... Hayatinda hic Tip kitabi okumamis, sadece "hoca" dinleyerek doktor olmus, ahmaklardan ne beklenir??? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|