|
Demir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iremözy ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Oca 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Şub 2024 Saat 17:37 |
Hocam siyah çay gerçekten demir emilimini engeller mi? Bu konu ile arama yaptım forumda ama bi bilgi bulamadım mesela kırmızı et yediysek çayı ondan yarım saat Sonra mı içmeliyiz yoksa farketmez mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119215 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tipik Turk doktor zirvaliklarindan biri daha!!! Sut ve yogurtlardaki kalsiyum ve etlerdeki Demir, PROTEINE BAGLI olduklari icin, bu gibi kimyasal reaksiyonlara girmezler! Etin yaninda, ister yogurt yiyin, ister her turlu cay icin, emilimi bozulmaz. AMA;Turk doktorlari daha Lise caglarinda dogru durust Kimya ogrenmedikleri icin, boyle salak salak yorumlar yaparlar! 65 derecede, Pastorizasyon ile; "Proteinlerin anasi aglar" diyen Prof. bile gordum.. Aptalligin siniri yok! Ne Proteinleri bilirler, ne sekerler hakkinda en ufak bir bilgileri vardir! Fruktoz'un SUNI seker oldugunu sanacak kadar zavalli Prof. larin ulkesidir Turkiye!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|