1-Hocam 50 günlük bebegime 3.gün aile hekımlıgınde cıldı kuru nemlendırın demıslerdı,kafasının içinde önce kırmızılık oldu sonra kulak memelerı ve saçlı derisinin üst kısmında tabaka halınde bı derı olustu,nemlendırmek ıcın zeytınyagı surdum,o deri sarımtrak bı renk aldı,sonra mus.. nemlendırıcı surdum bı gece beklettım ertesı sabah derının cogu kalkmıs ve pul pul olmustu,ama 10 gundur fılan hep boyle,nemlendırıcı surup bekletıp yıkıyorum. kulak memesınden yuzune dogru ılerledı bıraz,pul pul catlamıs toprak gıbı bı goruntusu vardı. bı de aynı urunun konak onleyıcı sampuanını aldım,yıkıyorum ama nemlendırıcı surmeden duzelmıyor konak mıdır gercekten. herhangı bı akıntısı yok ne yapmamı tavsıye edersınız? bebegım sadece anne sutu alıyor,sutun yağlı su ver dıyorlar. 3940 dogdu,1.ay olcumunde 5200dü su anda evdekı tartıda 6 kılodan fazla gorunuyor.
2- Hocam bır de bebek emerken neredeyse her seferınde genzıne kacıyor gıbı bırden nefessız kalıyor,nefesını toplamaya calısıyor,boguluyor gıbı oluyor. bazen yatarken de oluyor bebegımın kalbınde ufurum oldugunu soylemıslerdı bundan mı kaynaklanıyordur,süt cok gelıyo ondandır dıyor buuyukler ondan mıdır?
Düzenleyen efsunlu_bulutum - 20 Oca 2013 Saat 19:52