Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dertliyim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konudertliyim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 171
Mesajın Direkt Linki Konu: dertliyim
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:20
Cryselam kizlar ben cok dertliyim dusun dusun cikamadim icinden bir hafta icinde dogumum var artik ne zaman gelir bilmiyorum ve 1 bucuk yasindada kizim var ve ben dogumdan cok onu dusunuyorum ben hastanede oldugum surece halasiyla durucak ama bende baska kimse dogru duzgun bisey yediremiyo cocugum ac kalicak diye uzuluyorum kizim yazdan beri yemeklere karsi isteksizdi agzina ne corba ne sebze ne et ne tavuk hic bisey surmuyodu sadece pilav fish vinger  ve kahvaltisini yapiyodu birazda meyve ama bu son 4 gundur corbaya geri basladi ve ben cok sevindim ne yapicagimi sasirmistim cunku simdi ben hastenye yatince ya geri birakirsa diye endiseleniyorum soyle bisey yapsam mesela corbasini onceden yapsam diffirizine atsam cokmu sacma olur bana bi fikir verin ne olurrrrrr
Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:29
Canım hadi bakalım hayırlısıyla al yavrunu kucağına...
Anlamadığım kaç gün yatacaksınki hastanede...
Madem halası bakacak o kızının yiyebileceklerini yapsın sen neden şimdiden uğraşıyosun ki...
Hadi bunlarıda geçelim..hiç bir şey olmasa bile bi kaç gün...ıvır zıvırla,dışarıdan yemekle..yada canını ne istiyosa yedirerek idare edilir bence...
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
ELa-m Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1068
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:36
bencede kafana bu kadar takma arkada$IMIn yazdIKLarIna katILIyorum...halasI bir kaç gün idare eder..
E$e v kIzI eLa
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:36
hayırlı doğumlar öncelikle
bir sorunun yoksa fazla kalmazsın ki hastanede ben sezeryan oldum bir gece yattım sadece inşaallah bi sıkıntı olmazda fazla kalmazsın hemen çıkarsın
doğumdan önce bir gün kalsın halasında eğer daha önce sensiz hiç bir yerde kalmamışsa sadece doğum olduğu gün kalırsa daha sıkıntılı olur hem bi denemiş olursun halasına sorarsın yemek yiyor mu yemiyor mu bide çocuklar annelerinin elinden çok başkası yedirdiğinde daha kolay yer
üzme kendini belki beklediğin gibi olmaz hem son günlerin stres iyi gelmez rahat olmaya sakin davranmaya çalış gergin olduğunu anlarsa kızın doğacak kardeşine de tepkili yaklaşabilir
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:49
Cryhepinizie ilgilendiginiz icin tesekkur ederim oncellikle ben yurt disinda yasiyorum ve burada normal dogumlulari 4 gun sezeryanlilari 1 hafta yatiriyolar o yuzden 4 gun kizimdan ayri kalicagim icin uzuluyorum bide sanirsam sanki benden baska kkimse kizima iyi bakamicakmis gibi geliyo halasini seviyo huzursuzluk cikaricagini sanmiyorum ama tek endiselendiligim iste uyku duzeni yemek duzeni falan degisirse bide herhalde beni unutmasindan korkuyorum yada 4 gun benden ayri kalicagi icin kiskaniyomuyum ne.yemek isine gelirse aslinda kizim yiyo ama halasi yemeyince hemen birakiyo ama ben cikarmicaksin agzindan deyince devam ediyo tabi bi sorunda halasiyla konusmadigimiz icin bunlari ona soyleyememem kac onceden basladim bunlari stres yapmaya hayirlisiyla dogum yapip evime donseydim
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:50
canım sıkıntını anlıyorum ve mevlam kolaylık versin diyorum. ama bu kadar üzme kendini sağlık olsun canım bunlar geçici dönemler. bizimle oldukları zamanlardada bazen hiç yemedikleri oluyor. geçici bi dönem canım. bebeğini sağlıkla kucağına alısın inşallahNuke
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
berayim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 14:51
sagol canim amin insaallah bende hayirlisiyla ve heyecanla bekliyorum
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Oca 2011 Saat 18:15
hayirli dogumlar canim :)
benim oglum dogdugumda kizidma yni 1.5 ya$indaydi
eltim bakdi saolsun
ve o hiç israr etmez, yemiosa birakir kendi çocuklarinda da oyle yani
kizim eve geldiginde daha agirdi :))) 5 gunde bilmiom kaç kg aldi
yada bana oyle geldi

gorumcenin çocukalri varmi ?
onlar onunde yeyince daha yer bu kesin
bu kadar takma kafana

bide kadir bey doktorum programinda bi soz demi$ti
onunde yiyecek varken hiç bi canli varlik acindan olmez demi$ti 
benim aklima hep bu soz gelio çocuklara israr ederken  yeemek konusundaBig smile

kolay dogumlar canim ve de kolay gelsin dogumdan sonrasi için

Düzenleyen MaRaL - 03 Oca 2011 Saat 18:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.