|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21029 |
![]() |
Bende şimdi yaşadığım bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum,aslındabelki yeri değildir ama okumanızı bilmenizi çok istiyorum Oğlum birazdan okula gidicek hazırlık yapıyorum,tv açık bi yandan sizi izliyorum,reklam vardı başta oğlum görmemişti reklamlar bittiğinde oğlum bana sesleniyor içerden,anne koş programımız başladı
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Hilaal Öp kıs sehayı benim için
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Şehnaz ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7682 |
![]() |
Sizinleyiz her zaman.
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
febaa2 ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1683 |
![]() |
hülya hanım siz ve ekibiniz harikasınız iyiyki varsınız
![]() |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 3781 |
![]() |
ben çalışmadığım döenmlerde zevkle takip ediyordum programı...şimdi izleyemesem de hep destekçisiyim. yakınlarıma da ısrarla tavsiye ediyorum zaten...
![]() |
|
![]() |
|
kumru ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 May 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1985 |
![]() |
Hülya Hanım, sonuna kadar destekliyorum...zaten o kadar az iyi ve güzel yapılan iş var ki, sizi desteklememek diye birşey mümkün değil. Tüm çevreme izlemelerini şiddetle tavsiye ediyorum. Uğraşılarınızın, çabalarınızın artık zorluk ve saçmalıklarla değil alkış ve taktirlerle karşılanması dileklerimle....sevgiler
|
|
![]() |
|
![]() |
İzmirdeyken cıne 5 göstermiyodu sanırım ayarsızdı bende anlamadığımdan kurcalamadım şimdi izleyebilirim..Eve yerleşeyim blogtada tanıtım yapacağım,uzun zamandır bloga bakamıyorum bile açılışı böyle yaparım..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|