Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dikkat eksikliği
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDikkat eksikliği

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
semra** Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 105
Mesajın Direkt Linki Konu: Dikkat eksikliği
    Gönderim Zamanı: 19 Şub 2011 Saat 14:52
merhaba; Kızım 2006 doğumlu bu yıl kreşe başladık.Çok konuşan ve hareketli bir çocuk.Bir şey konuşurken asla beklemiyor çok sabırsız.Resim ve faaliyet yaparkende çok sabırsız.alelacele yapıp bitirmek için düzenli yapmıyor yada yarım bırakıyor.Çizgi film izlerken bir kaç ekz seslenmemize rağmen duymuyor.Ezberi çok güzel ama görsel etkinliğe gelince kendini veremiyor farklı şeylere yöneliyor,sayfa değiştiriyor,konu değiştiyor vs. Bu belirtiler dikkat eksikliğine uyuyor mu...Dha önce özgüveni çok yerindeydi.Büyük küçük herkesle çok iyi iletişim kurup olgun davranışlar sergiliyordu.Kreşe başlayalı ve kardeşi olalı öğretmenleride içine kapanık bir çocuk olduğunu söylüyor.sanki o çocuk gitti başka biri geldi bu konuda neler yapabilirz.geçici bir dönemmmidir?Geceleri uyurken çok aşırı diş gıcırdatıyor kırılacak sanıyorum kızdığı vakit ben bu evden gidiyorum deyip yanlız kalmak istiyor:(
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Şub 2011 Saat 23:49
Merhabalar,

Bu belirtilerin çoğu dikkat eksikliği kriterlerine uyuyor fakat bunu farklı ortamlarda da sergileyip sergilemediği de önemlidir. Bu durumun kardeşi olduktan sonra ki döneme denk gelmesiyle de artabileceğini düşünüyorum. Ayrıca gece diş gıcırdatması da stres faktörüne bağlı. Bunun için bir çocuk psikiyatristinin değerlendirmesini tavsiye ederim. Hem dikkat eksikliği açısından değerlendirilmeli hem de diş gıcırdatması açısından faydalı olacaktır. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.