Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - dikkatsizlik ve hırçınlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumdikkatsizlik ve hırçınlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elgo Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: dikkatsizlik ve hırçınlık
    Gönderim Zamanı: 30 Nis 2009 Saat 14:44
özlem hanım merhaba,benim 8 yaşında oğlum var,bugün öğretmeninden şikayet aldım,arkadaşları ile kavga ediyormuş,dikkat bozukluğu ve hiperaktif bir çocuk dedi,normalde dersleri gayet iyidi,evde çok uysal sessiz sakin içine kapanık bir çocuktu,son zamanlarda dikkat bozukluğu ve kendine güveni hiç yok,bildiği şeyleri bile bilmiyorum diyor,2 tane kardeşi daha var,fakat ben elimden geldiği kadar çok ilgileniyorum sevgimide sürekli gösteriyorum fakat babası  sevgisini göstermiyor bende buyüzden fazlasıyla ilgileniyorum,kardeşleriyle çok iyi anlaşıyor kıskançlık gibi bişey sezmedim fakat bu şekilde hırçınlaşması neden birtürlü anlam getiremiyorum,evde bazı yasaklar koyduk bilgisayar oynaması gibi,birde 3-4 yaşından beri vücudunda özellikle dirseklerinde , kulağında ve göz altında cilt döküntüleri var dr.hassas cildi var dedi,başka bir dr.psikolojik dedi.konuşmaya çalışıyorum fakat farklı sebepleri mana ediyor,bir kaç gün ,düzeliyor sonra tekrar aynı oluyor,sizce nasıl bir yol izlemem gerekir.teşekkür ederim.

Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 00:12
anlattıklarınız dikkat eksikliğinden çok daha uzun süredir kendini faarklı şekillerde ifade eden ruhsal bir soruna işaret ediyor gibi görünüyor. bir uzamna danışmanızda yarar görüyorum
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.