|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 May 2017 Saat 10:54 |
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
papatyam13 ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 May 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 186 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam iki gundur atesi var.vucudunda cok agri var.agzinda cok kotu bir koku var.yutkunmakta zorlaniyor.dili bu durumda pas var gibi geldi.enin olamadim size gonderdim.8 yasinda erkek.
bogazina baktim bademcikler kirmizi ve sis.ayrica bademcikler ustunde agzimizda cikan yaralar gibi beyazli sarili mercimek gibi yaralar var hocam. dr a giturduk ogleden sonra suprax verdi. bogazindan kultur aldilar.birisi 1 saat icinde cikti.a grubuna baktik o temiz dedi.digeri icin yarin telefonla goruselim dedi. hocam oglumun genel durumu kotu olunca ben antbytige basladim ama sizin yorumlarinizi da bekliyorum. tesekkurler..
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili temiz, antibiyotik gerekmez.. Grip+Bulanti,kusma= Domuz gribi.. Eski mailleri okuyun. 2 yasinda; Streptokok OLMAZ... Test bosuna yapildi.. Kulturun, sonucuna bile bakmayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
hocam oglum 8 yasinda.grip arazlari yok yani burun akintisi, burun tikanikligi,hapsurma gibi.basinda ve vucudunda agri var.hocam bir de benim kafami karistiran bademciklerindeki kizariklik,sislik ve beyaz sari yaralardi.ben gerektigi halde antibiyotik veremezsem diye korktum.
cok tesekkurler hocam.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|