Kadir Bey günaydın,
kızım 37 aylık, perşembe günü ikindin boğazının ağrıdığını söyledi, gece de ateşlendi biraz, ateş düşürücü vererek gözlemledik, ertesi gün hiç bir şey yiyip içmedi ve boğazının ağrıdığını söyledi, sizin diğer maillerinizi de okuyup "ağzında koku olmadığı, dilinde hafif bir beyazlık olduğu, sarı pas olmadığı" için doktora gitmedik, gitseydim antibiyotik vereceklerini bildiğim için. iki gündür gece de rahat uyuyamıyordu, burnu tıkalıydı, ben bütün bunları gribe yorduğum için gece yatmadan önce pedifen vermek dışında ilaç kullanmadım, sadece göğsüne viks sürdüm. fakat bu gün sabah uyandığımda dilini ucundaki beyazlık yerini pembe pütürlüklere bırakmıştı, sanki dilinin uç kısmında küçük küçük 20-30 tane sivilce çıkmış gibi. bu pütürlükler beni korkuttu biraz. nedeni nedir aceba? korkmama gerek var mı?
genel durumu gündüzleri çok kötü değil hatta bu gün bişeyler yemeye bile başladı, ama geceleri rahat uyuyamıyor, sümük bali kıvamına gelmiş ama dediğim gibi pütürlükler beni çok korkuttu, bizim oturduğumuz semtte Suriye'den gelenlerden kızamık ve ateşli hastalıklar bulaşmış, salgın var diye bütün okul çocuklarını kızamık aşısı falan yapmışlar, gerçi kızım kreşe anaokuluna falan gitmiyor, eve hastalık taşıyacak kimse de yok ama yine de endişelendim
Şimdiden tekrar teşekkür ederim, iyi çalışmalar
Düzenleyen buffy84 - 24 Kas 2013 Saat 15:17