|
Dirsekte kabarıklık ve kaşıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
srdrgkdmr ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Tem 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
20 Temmuz da çekilmiş fotosu: Düzenleyen srdrgkdmr - 29 Ağu 2018 Saat 18:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Resimler inşallah görünüyordur hocam
Düzenleyen srdrgkdmr - 29 Ağu 2018 Saat 18:28 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dirseklerini uzun sure SERT bir yere dayamis ve tahris etmis.. Gunde; 2x1 Hipokort krem surun.. Dirseklerini cok uzun sure bir yere dayamasin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Hocam farkettiğimden beri takip ediyorum dirseklerini uzun süre sert biryere dayadığını hatırlamıyorum hatta deterjan giysi yatak örtüsü şampuan vs aklıma gelen olasılıklara özen gösterdik ama geçmeyipte artış olunca ve sadece iki dirsekte olmasına anlam veremedim, eşimde bugün aile hekimliğine götürmüş doktor egzama benzeri bir durum vücut bazen böyle tepkiler verebilir nedeni stres vs olabilir tedavi edilmezde ilerlerse egzama olabilir demiş ve beklazon pomad yazmış 1 hafta sonra tekrar gelin demiş, eski maillerde egzama diye sorulan konulara verdiğiniz çoğu mesajı okudum malesef bizde hertürlü kızarıklık hemen egzama veya alerji olarak tanımlanıyor bizde işin içinden çıkamıyoruz çok şükür sizi tanıdıkta antibiyotik ve öksürük şurubu kullanmadan bugünlere geldik, şimdide size danışmadan birşey kullanmak istemedik.
*Diger mesajlarda ultralanı bulamazlar ise hipokortu tavsiye etmişsiniz bizim içinde aynı şey geçerlimi? *Bilmediğim ve endişemden dolayı soruyorum kusuruma bakmayın; bağışıklık sisteminden kaynaklı bir maraz degildir değil mi hocam? ömür boyu sürer yayılır ilerler diye korktum egzama olabilir deyince, *Denize götürcem nasipse iyi gelir değilmi hocam *Sizinde tavsiyelerinizle en az ilaçla atlatmaya çalıştığımızdan soruyorum bu ilaçların bir zararı olmaz değilmi birde nekadar kullanmalıyım inşallah geçtiği an bırakmalımıyız? Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117791 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Bagisiklik sisteminin hicbir durumunda, bu sekilde dirseklerde bir dokuntu olmaz.. 2- SAKIN Turk doktorlarina, Cilt problemleri ile gitmeyin…. Ya Allerji derler, yada Egzema.. O kadar cahiller ki, Uyuz'u bile taniyamiyorlar… 3- Deniz'in, olumlu/olumsuz bir etkisi olmaz, gidin… 4- Yukardaki cevabimi BIR DAHA OKUYUN.... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı srdrgkdmr
Teşekkürler hocam kusura bakmayın endişeden bu sorularım sizi iyiki tanımışız tekrar teşekkür Allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Niloya66 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 May 2025 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meraba oglunuza krem uyi geldimi benim oglumdada var aynisi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|