Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dirsekte kabarıklık ve kaşıntı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dirsekte kabarıklık ve kaşıntı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
srdrgkdmr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 91
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı srdrgkdmr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2018 Saat 17:21
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı srdrgkdmr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2018 Saat 17:30
20 Temmuz da çekilmiş fotosu:

Düzenleyen srdrgkdmr - 29 Ağu 2018 Saat 18:29
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı srdrgkdmr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2018 Saat 17:32
Resimler inşallah görünüyordur hocam 

Düzenleyen srdrgkdmr - 29 Ağu 2018 Saat 18:28
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117791
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2018 Saat 19:11
Dirseklerini uzun sure SERT  bir yere dayamis ve tahris etmis.. 
Gunde; 2x1  Hipokort krem surun.. Dirseklerini cok uzun sure bir yere dayamasin. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı srdrgkdmr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ağu 2018 Saat 21:19
Hocam farkettiğimden beri takip ediyorum dirseklerini uzun süre sert biryere dayadığını hatırlamıyorum hatta deterjan giysi yatak örtüsü şampuan vs aklıma gelen olasılıklara özen gösterdik ama geçmeyipte artış olunca ve sadece iki dirsekte olmasına anlam veremedim, eşimde bugün aile hekimliğine götürmüş doktor egzama benzeri bir durum vücut bazen böyle tepkiler verebilir nedeni stres vs olabilir tedavi edilmezde ilerlerse egzama olabilir demiş ve beklazon pomad yazmış 1 hafta sonra tekrar gelin demiş, eski maillerde egzama diye sorulan konulara verdiğiniz çoğu mesajı okudum malesef bizde hertürlü kızarıklık hemen egzama veya alerji olarak tanımlanıyor bizde işin içinden çıkamıyoruz çok şükür sizi tanıdıkta antibiyotik ve öksürük şurubu kullanmadan bugünlere geldik, şimdide size danışmadan birşey kullanmak istemedik.
*Diger mesajlarda ultralanı bulamazlar ise hipokortu tavsiye etmişsiniz bizim içinde aynı şey geçerlimi?
*Bilmediğim ve endişemden dolayı soruyorum kusuruma bakmayın; bağışıklık sisteminden kaynaklı bir maraz degildir değil mi hocam?
ömür boyu sürer yayılır ilerler diye korktum egzama olabilir deyince,
*Denize götürcem nasipse iyi gelir değilmi hocam
*Sizinde tavsiyelerinizle en az ilaçla atlatmaya çalıştığımızdan soruyorum bu ilaçların bir zararı olmaz değilmi birde nekadar kullanmalıyım inşallah geçtiği an bırakmalımıyız? 
 Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkürler Allah razı olsun 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117791
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2018 Saat 01:12
1- Bagisiklik sisteminin hicbir durumunda, bu sekilde dirseklerde bir dokuntu olmaz..
2- SAKIN Turk doktorlarina, Cilt problemleri ile gitmeyin…. Ya Allerji derler, yada Egzema.. O kadar cahiller ki,
Uyuz'u bile taniyamiyorlar… 
3- Deniz'in, olumlu/olumsuz bir etkisi olmaz, gidin… 
4- Yukardaki cevabimi  BIR DAHA OKUYUN.... 

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı srdrgkdmr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ağu 2018 Saat 02:11
Teşekkürler hocam kusura bakmayın endişeden bu sorularım sizi iyiki tanımışız tekrar teşekkür Allah razı olsun 
Yukarı Dön
Niloya66 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Niloya66 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 May 2025 Saat 10:57
Meraba oglunuza krem uyi geldimi benim oglumdada var aynisi

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.