|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
birsenf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nis 2015 Saat 20:43 |
Hocam oglum 7 yasinda 33 kilo disi cok agriyordu kanal tedavisi ve dolgu yapildi simdi yine cok agriyor diye agriyinca disciye goturdum iltihap varmis hemen antibiyotige baslatti alfoxil forte 250 mg
Icerigini okudugumda yan etkilerinden korktum oglumda penisiline alerjisi var demusti doktoru bu antibiyotigi kullanalim mi Tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Penisilin Allerjisini hajgi "Geri-zekali" soyledi ise, haltetmis...
Cocuklarda OLMAZ. Ayrica da; Penisilin Allerjisi gelismis bir sahista. TEST DOZU bile öldurur.... Antibiyotigi kullanin, zaten cok kuvvetli bir antibiyotik de degil. Sonrasinda, muhtemelen disi cekilecek. Keske Zymafluor kullansa idinizde bunlar basiniza gelmese idi.. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 21 Nis 2015 Saat 23:35 |
|
![]() |
|
birsenf ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle telaşa kapıldığımda ilk koştuğum kişi sizsiniz ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Bugün dişçiye tekrar götürdüm ve antibiyotikten sonra çekilecek dedi. Yer tutucu koyacak mısınız dedim yaşı 7 gerek yok yer tutucuya dedi. Sizce de gerek yok mu. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118660 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Penisilin Allerjisi olan kimseler; penisilin ignesi cilde deger degmez, olurler. Isterse bu doz "test dozu" olsun, aninda giderler.. Ayrica da; Seruma HER Penisilin konulmaz. Sadece Kristalize Penisilin konur ve dogrudan, serum setinin hortumundan damara verilir. Boyle soytariliklar yapilmaz. Mutemelen, Serum allerjisi oldu. Kalitesiz, ucuz Serumlar yapar.
Evet "tutucuya" gerek yok. Sonucta, o tek 1 dis size kaca patladi??? Anladinizmi niye disciler Zymafluor'u sevmezler!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|