|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kas 2015 Saat 16:03 |
Sayın hocam kızım 48 ayını bitirdi ve ben yazın azı dişine minik bir dolgu işlemi yapıldı çok oymadan çürük noktayı temizledi sizi takip ettiğimden bundaki sonraki dişlerde dolgu yaptırmayacağım mesajları okudum ve akıllandım yalnız bu dolgu düşerse çünkü azı dişi 10 yaş civarı düşecek ve bizim nerdeyse 5 veya 6 senemiz var o kadar gidermi bilmiyorum ama dolgu düşerse nasıl anlarım onuda bilmiyorum açıkçası eğer düşme olursa o kısım oyuk kalacaktır ve diş çok çabuk çürür o nedenle dolguda bir düşme olursa gösterip tekrardan yaptırmak gerekiyor mu ? dişçiye gidip sormaktansa size sormak aklıma geldi dolgu esnasında bunu sormak aklıma gelmedi kusura bakmayın. dolgunun düşmemesi içinde bir şey yapmak gerekiyor mu sakız çiğnetmemek gibi yardımcı olursanız çok sevinirim saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118634 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Maalesef, o dolgu dustugunde bir daha dolgu yapilacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|