|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynep canan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 56 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zeynep canan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 18:17 |
Hocam merhaba,
9 aylık oğlumun dişleri kabarmış beyazlari gorunuyordu 4 gün önce salatalik vermistim agzinda oyalanirken damak kanadi ve disi gozuktu 2 gun sonra ikinci patladı yanlız o kaynayan yara olmuştu dünde ateşi 39 oldu paranox fitil verdim sabah kalktığımda dis eti ve dişleri dil altı dahil iltihaplanmis bembeyazdi dr gittik 3 tane novasef iğne verdi ateşi devamlı çıkıyor 6 saatte bir fitil veriyorum tedavi dogru mudur hocam teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118625 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne diyeyim... Neresi dogru ki!!! Cikmaya cok yakin olan disler, salataligi isiriken ki basinc ile deriyi yarip, ciktilar.. Zararli bir durum degil.. O gordukleriniz, "Bag dokusu" olup, iltihap ile yakindan-uzaktan hicbir ilgisi yoktur. Antibiyotikleri kesin. SAKIN igneleri de yaptirmayin. Suruba bile gerek yoktur. Sadece o sis yerlere; Piyaldyn solusyon surun. Yemeklerden sonra, yikayip bu ilaci surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|