Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Diş & Ağız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dış iltihabı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumDış iltihabı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zeynep canan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 56
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zeynep canan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dış iltihabı
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 18:17
Hocam merhaba,
9 aylık oğlumun dişleri kabarmış beyazlari gorunuyordu 4 gün önce  salatalik vermistim agzinda oyalanirken damak kanadi ve disi gozuktu 2 gun sonra ikinci patladı yanlız o kaynayan yara olmuştu dünde ateşi 39 oldu paranox fitil verdim sabah kalktığımda dis eti ve dişleri dil altı dahil iltihaplanmis bembeyazdi dr gittik 3 tane novasef iğne verdi ateşi devamlı çıkıyor 6 saatte bir fitil veriyorum tedavi dogru mudur hocam teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118625
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2016 Saat 21:25
Ne diyeyim... Neresi dogru ki!!!
Cikmaya cok yakin olan disler, salataligi isiriken ki basinc ile deriyi yarip, ciktilar.. Zararli bir durum degil..
O gordukleriniz, "Bag dokusu" olup, iltihap ile yakindan-uzaktan hicbir ilgisi yoktur.
Antibiyotikleri kesin. SAKIN igneleri de yaptirmayin. Suruba bile gerek yoktur. Sadece o sis yerlere; Piyaldyn solusyon surun. Yemeklerden sonra, yikayip bu ilaci
surun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.