|
Diş |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2020 Saat 23:52 |
Kadir Bey, merhaba. Oncelikle sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum size. Kızım 8 yaşında, düzenli diş fırçalar. Zymaflour temin edebildiğim kadar kullandım ama düzenli olmadı maalesef. Bu ürünü ithal etmemekte kararlılar ne diyeyim. Ben ilk gördüğümde bu dişi kırılmış sandım. Diş hekimi kapidan iceri aldi bize bekleyin dedi ve film cekmis hic sormadan. Kanal tedavisi dedi, yaptırmadim. Sizin yazılarınızı okudum , ağrı olana kadar bekleyecektim. Ama yiyecek parçaları içine dolunca rahatsız oluyor diliyle oynuyor. Dış taraftaki dis etinin oynadığını söylüyor. Fotoğrafta da belli biraz kızarma var. Bir iki kere fırçalarken kanadı dis eti ile dişin birleşim yeri. Ne yapmamı önerirsiniz? Çocuk tabii oynama diyorum ama rahat edemiyor. Baska bir diş hekimi gorsun mu? Dolgu yaptıralım mi? Şimdiden teşekkür ederim. Allah razı olsun... ![]() Düzenleyen neslimovie - 03 Oca 2020 Saat 23:59 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ZATEN, bugun-yarin dusecek olak, "Sut disi" !!!! Hangi kanala ne "kanal tedavisi" yapacakmis!!! Bu soytarilar ortaligi bos buldular boyle boyle halki dolandiriyorlar.. Cok rahatsiz oluyorsa, cektirin VE SAKIN : yok, araya "yer tutucu" cihaz konulacakmis, yok bilmem ne!!! Sakin bu tuzaklara da dusmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|