Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Dışarıda çekinmeden emziren varmı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuDışarıda çekinmeden emziren varmı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2011 Saat 17:55

kullanışlı olabilir fatoşum biliyorum bu önlükleri ama  denemedim vaktide geçti zaten benimki içinLOLdarısı başına artık Wink yaseminde sıraya koymuş senden sonrada sıra bize gelir yavaş yavaş LOLelifte kulanmışmıydın ??

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2011 Saat 18:01
Yok canım kullanmadım, ben de dışarıda rahat emziremeyenlerdenim.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2011 Saat 23:55
Ben emziriyodum valla,bence emziren kadın dışardan zannedildiği gibi gözükmüyordur,ne bilim bi erkeğin amziren kadına farklı gözle bakmayacağını düşünüyom,yada ben yanlışmı düşünüyom?Wacko

Ben emziriyodum,bankta,yolda,metroda vs.ama yanımda birir varken daha rahat oluyoda yalnızken azcık çekiniyodum.
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 00:12
ben emziremiyorum   ....Dini açıdan bana  doğru gelmiyor..
ama   rahatça emzirenlerede saygım sonsuz...Smile
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 00:57
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

bende dışarıyı bırakın eve gelen misafirin aileden birilerinin yanında bile rahat emziremedim gelenler kadınsa arkamı dönüp sırtıma tülbent atıp emzirirdim erkek varsa başka odaya giderdim şubat ayında bide sobalı evde düşünün artıkçocuğu nasıl sarıp sarmalayıp çıktığımı LOLLOL berianın dediği bir hüner bencede dışarda emzirebilmek LOLLOL bi tanıdığım lokantada cam kenarında oturuyoruz içerisi alabalık diye döndü cama şak diye açtı baya baya açtı yani çocuğu göğsüne götürene kadar düşünün artık ...lıkır lıkır emzirdi valla ben şok LOLLOLLOL o neydi dedim ya eve gelincee LOLLOL
O kadarda değil bee,bizim hem battaniyemiz vardı,hem örtümüz,hemde zaten benim başörtüm bile yetiyodu..Anneler bence emzirmeliler dışarda,ha şak diye değil tabiTonguebence bir çok anne emzirse yadırganmaz bu durum..Ben hep dışarda çalıştım,ne yapcam bebeği çatlatacakmıyım ağlamaktan..Zehra yazsın birde buraya bence eğer uğrarsa buralaraLOL
Yukarı Dön
kübRAbia Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 893
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 01:20
doktor muayenesinden sonra okadar çok ağlıyor ki bebeğim havasızda olsa kalabalıkda olsa emzirme odasına zor atıyoruz kendimizi hastanede,göğsümü kapata kapata emziriyorum,ama restaurant,park açık alanda emzirmem mümkün değil,yanıma bebeğimin yiyebileceği bişeyler almakdaha mantıklı geliyor,
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 10:22
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Ben emziriyodum valla,bence emziren kadın dışardan zannedildiği gibi gözükmüyordur,ne bilim bi erkeğin amziren kadına farklı gözle bakmayacağını düşünüyom,yada ben yanlışmı düşünüyom?Wacko

Ben emziriyodum,bankta,yolda,metroda vs.ama yanımda birir varken daha rahat oluyoda yalnızken azcık çekiniyodum.
bana garip geliyo herkesin düşüncesi yaklaşımı tabiki farklı bana bişey demek kesinlikle düşmez ama ben eve gelen misafirin ki ailemin yanındabile rahat emziremezdim belli şartların olması gerekirdi ... arkadaşlarım pat diye açarlardı bayan bayanayız diye bana o bile garip gelirdi onların yapması garip değil belki ama ben yapamamConfusedkız su çiçeği oldukta küçşükken kardeşim orasını burasını açıp üfletirdi anneme LOLbende yapışırdım elbiselere üfleme banaaaa diye o zamandan yani LOLLOLLOL
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ara 2011 Saat 10:24
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

bende dışarıyı bırakın eve gelen misafirin aileden birilerinin yanında bile rahat emziremedim gelenler kadınsa arkamı dönüp sırtıma tülbent atıp emzirirdim erkek varsa başka odaya giderdim şubat ayında bide sobalı evde düşünün artıkçocuğu nasıl sarıp sarmalayıp çıktığımı LOLLOL berianın dediği bir hüner bencede dışarda emzirebilmek LOLLOL bi tanıdığım lokantada cam kenarında oturuyoruz içerisi alabalık diye döndü cama şak diye açtı baya baya açtı yani çocuğu göğsüne götürene kadar düşünün artık ...lıkır lıkır emzirdi valla ben şok LOLLOLLOL o neydi dedim ya eve gelincee LOLLOL
O kadarda değil bee,bizim hem battaniyemiz vardı,hem örtümüz,hemde zaten benim başörtüm bile yetiyodu..Anneler bence emzirmeliler dışarda,ha şak diye değil tabiTonguebence bir çok anne emzirse yadırganmaz bu durum..Ben hep dışarda çalıştım,ne yapcam bebeği çatlatacakmıyım ağlamaktan..Zehra yazsın birde buraya bence eğer uğrarsa buralaraLOL
koşullar farklı dediğin çok doğru mecbura kalınca bi kıy köşe bulup siner insan heralde çatlatmıcan çocuğuu bacımmLOLama benim dediklerim baya abartılı emzirenler olduğu için çok yadırgardım ben halada yadırgarım onlar bi uçta ben diğer uçta LOLLOLdediğim şekilde halam babamın yanında emzirirdi çocuklarını yaa Allah Allahbak yine geldi aklımaaa ıyyyyyyyyConfusedLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.