Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4266
|
Konu: DİŞİM AĞRIYOR Gönderim Zamanı: 22 Eki 2011 Saat 12:05 |
 kızlar kaç gündür dişim ağrıyor dr gitsemmi acaba bir tedavi yapılabilirmi sizden yaptıran oldumu hamileliğin erken zamanında bana akıl verin buarada 9. haftadayım
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2011 Saat 12:28 |
Ben Elif'e hamileyken kanal tedavisi yaptırmak zorunda kalmıştım, doktorum dişin ağrıyorsa hemen donanımlı (kurşun yelek vs.) bir hastaneye gideceksin demişti, diş doktoru yavaş yavaş kanal tedavimi yapmıştı, ihmal etme derim.
Düzenleyen fatoş - 22 Eki 2011 Saat 12:29
|
|
 |
febaa2
Kıdemli Üye
Puanlar: 1684
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2011 Saat 12:52 |
bencede hemen git çünkü hamilelik uzun bir süreç dayanamazsın
|
 |
mehtappp
Kıdemli Üye
Puanlar: 945
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2011 Saat 12:57 |
ayy benimde son günlerim ama iki farklı dişim ağrıyo sıkıyım dişimi diyorum tahammül etmeye çalışıyorum bakalım dayana bilcekmiyim rontgen çekinmezsen bi sorun olmaz diye biliyorum belki farklı alternatiflerde vardır tabi
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2011 Saat 13:05 |
mehtappp Yazdı:
ayy benimde son günlerim ama iki farklı dişim ağrıyo sıkıyım dişimi diyorum tahammül etmeye çalışıyorum bakalım dayana bilcekmiyim rontgen çekinmezsen bi sorun olmaz diye biliyorum belki farklı alternatiflerde vardır tabi |
Bazen röntgen çekmeden anlaşılmıyor canım, bana kurşun yelek giydirp röntgen çekmişlerdi ve kanal tedavisi boyunca da kurşun yelek üstümdeydi, hamile olduğum için hem kendi doktorum, hem de diş doktoru çok tedbirli davranmıştı
|
|
 |
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4266
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2011 Saat 13:20 |
benim ağrıyan dişime kanal tedavisi yapılmıştı ama herhalde hemen yanındakinde çürüme varki ağrı ona yansıyor geceleri uykuda sıkıyorum bu defada alt çenemdeki dişlerin sızlıyor ben sürekli gittiğim dişçime gidip bir danışayım en iyisi bakalım ne diycek
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2011 Saat 13:32 |
nurten... Yazdı:
benim ağrıyan dişime kanal tedavisi yapılmıştı ama herhalde hemen yanındakinde çürüme varki ağrı ona yansıyor geceleri uykuda sıkıyorum bu defada alt çenemdeki dişlerin sızlıyor ben sürekli gittiğim dişçime gidip bir danışayım en iyisi bakalım ne diycek
|
Ben hamilelik öncesi tüm dişlerimi kontrol ettirip, bir de kanal tedavisi olduğum halde, hamileyken yine kanal tedavisi yaptırdığım diş sorun çıkarmıştı, dişçi iki kanala girip, birine hiç girmeden öylece kapatmış   Bunu hamileyken giitiğim diş doktoru görünce çok şaşırdı, bu şekilde kanal tedavisimi olur dedi, o zaman kanal tedavisi yaptırdığım doktora çok kızıp, söylenmişti.
|
|
 |
mehtappp
Kıdemli Üye
Puanlar: 945
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2011 Saat 18:48 |
fatoş Yazdı:
mehtappp Yazdı:
ayy benimde son günlerim ama iki farklı dişim ağrıyo sıkıyım dişimi diyorum tahammül etmeye çalışıyorum bakalım dayana bilcekmiyim rontgen çekinmezsen bi sorun olmaz diye biliyorum belki farklı alternatiflerde vardır tabi |
Bazen röntgen çekmeden anlaşılmıyor canım, bana kurşun yelek giydirp röntgen çekmişlerdi ve kanal tedavisi boyunca da kurşun yelek üstümdeydi, hamile olduğum için hem kendi doktorum, hem de diş doktoru çok tedbirli davranmıştı |
ben bekleyim yaa sıkarım dişimi çok ağrımıyo zaten ben de bütün dişlerime baktırdım yapılması gerekenleri yaptırmıştım ama son aylarda geceleri sık uyanıp her uyandığımda tatlı yediğimden olsa gerek yine ağrıyolar 
|
|
 |